Προσεκτική διατύπωση για Χιρίγια από τη Ρένα Δούρου. Καμία αμφιβολία για το… μέλλον των εργοστασίων στη Φυλή


Ρένα Δούρου, επιστολή, δήμαρχοι, διαχείριση απορριμμάτων, ΧΥΤΑ Φυλή, ΟΕΔΑ, εγκατάσταση, απορρίμματα, Άνω Λιόσια, ακύρωση διαγωνισμών
Με μια εξαιρετικά προσεκτική διατύπωση, δίχως να παίρνει «πάνω» της τον «παράδεισο» του πάρκου Χιρίγια, με ένα «μπορούμε αλλά δεν είμαστε και σίγουροι» αλλά και υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι, σε κάθε περίπτωση, τα εργοστάσια ήρθαν για να… μείνουν στη Φυλή, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου δημοσιοποίησε την επίσκεψή της στο πάρκο ανακύκλωσης του Τελ Αβίβ . Επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο των εργασιών του DLD Innovation Festival, όπου μετέχει η Περιφέρεια Αττικής.
«Το παράδειγμα του Πάρκου Χιρίγια δείχνει ότι δεν είμαστε καταδικασμένοι στη σημερινή κατάσταση στη Φυλή. Με συνέπεια, συστηματικότητα και σοβαρότητα μπορούμε να μη θεωρούμε δεδομένη τη σημερινή κατάσταση στη Φυλή. Η σημερινή επίσκεψη στο Πάρκο Χιρίγια εντάσσεται στο πλαίσιο της ενημέρωσης και της ανταλλαγής καλών πρακτικών, που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση του νέου, οικολογικού και βιώσιμου, μοντέλου διαχείρισης των απορριμμάτων που προωθούμε», χαρακτηριστικά.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου