Ο ιδιοκτήτης του το άφηνε επίτηδες νηστικό για να πεθάνει. Μέχρι που έγινε ένα θαύμα!

Όταν ένας σκύλος αναγκάζεται να ζήσει για μεγάλο διάστημα κάτω από άθλιες συνθήκες, τον έχουν κακομεταχειριστεί και έχει μείνει μέρες νηστικός, θέλει να ξέρει ότι κάποιος νοιάζεται για αυτόν.
Αυτό το βίντεο διηγείται την ιστορία μιας σκυλίτσας που αν και οι ελπίδες να ζήσει ήταν λιγοστές, τελικά τα κατάφερε.
Για μήνες ολόκληρους ο ιδιοκτήτης της, την άφηνε ηθελημένα χωρίς φαγητό. Αργά αλλά σταθερά τα όργανά της άρχισαν να υπολειτουργούν. Πέθαινε.

Αυτό που χρειάζονταν για να ζήσει ήταν πια ένα θαύμα.Αλλά το προσωπικό του καταφυγίου, της είχε δώσει μια υπόσχεση. Ότι δεν θα παρατήσουν ποτέ τις προσπάθειες. Και την τήρησαν.Την ονόμασαν Έιντζελ.Στο καταφύγιο έφτασαν αρκετοί εθελοντές που ήθελαν να δώσουν στην Έιντζελ λίγη ελπίδα. Όπως αυτό το μικρό κοριτσάκι.Όταν η Έιντζελ άρχισε να τρώει, της έδιναν λίγη τροφή στην αρχή. Μεγάλη ποσότητα θα μπορούσε να την σκοτώσει.Αργά αλλά σταθερά η Έιντζελ άρχισε να ανακτά τις δυνάμεις της.
Ώσπου η μεταμόρφωση ολοκληρώθηκε.Αυτή είναι η Έιντζελ σήμερα!Δείτε το πολύ συγκινητικό βίντεο με την ιστορία της όμορφης Έιντζελ:

1 σχόλιο:

 1. I have a big family. I live with my mom, my dad, my two sisters, and my brother. Both of my sisters are older than me,
  but my brother is younger. My sister Elizabeth is the oldest. She is sixteen years old. Carrie is thirteen years old.
  We used to share a room, but when we casa98 to our new town, we each got rooms of our own.My brother John is youngest.
  He is only four years old. My mom’s name is Sally. She used to be a teacher, but now she stays home to take care of us.
  My dad’s name is Tim. He is a doctor. He helps little kids when they are sick.

  ΑπάντησηΔιαγραφή