Οι Έλληνες θα πληρώσουν 1 εκατ. ευρώ για την ισλαμοποίηση της χώρας- Έτοιμο το νομοσχέδιο για το τζαμί στον Ελαιώνα


Είναι γεγονός πλέον, αρχίζει η ισλαμοποίηση της Ελλάδας.Παρά τις διαμαρτυρίες κατοίκων και φορέων η κυβέρνηση φαίνεται αποφασισμένη να πραγματοποιήσει την πρώτη ανέγερση τζαμιού στην Αθήνα. Εκλεισε η κατασκευή τζαμιού στον Ελαιώνα μετά και την κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στην Βουλή με κατεπείγουσες διαδικασίες.

Όπως ανακοινώθηκε στη Βουλή κατατέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος «Νέο καθεστώς στήριξης των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ και Συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας υψηλής απόδοσης κ.α.».

Με τις προωθούμενες διατάξεις ρυθμίζονται θέματα σχετικά με τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας και πλήθος άλλων ζητημάτων μεταξύ των οποίων και της ανέγερσης του ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα που σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους θα κοστίσει στα δημόσια ταμεία σχεδόν 1 εκατ. €.

'

Το νομοσχέδιο θα ακολουθήσει την κατεπείγουσα διαδικασία ώστε να ψηφιστεί την ερχόμενη κιόλας Πέμπτη.

Η επιλογή της κυβέρνησης για να φέρει το θέμα τώρα στη Βουλή , προκειμένου να ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για την ανέγερση του τεμένους, εν μέσω Θέρους την ώρα που οι περισσότεροι βρίσκονται στις παραλίες ή εκτός Αττικής, γίνεται για να μετριαστούν και να παρακαμφθούν οι αντιδράσεις.

Τα τζαμιά ουσιαστικά δρουν ως κέντρα μύησης των μουσουλμάνων στο ριζοσπαστικό Ισλάμ και τα παραδείγματα είναι πολλά. Στη Βρετανία, τη Γαλλία μέχρι και το Ορλάντο των ΗΠΑ όπου ο δράστης του φονικού προσευχόταν τακτικά στο τέμενος  που βρίσκεται εκεί.

Να σημειωθεί επιπλέον πως η κατασκευή του τζαμιού στην Αθήνα συνιστούσε πάγια απαίτηση της Τουρκίας  η οποία μέσω του υπουργείου εξωτερικών της είχε και μέχρι πρόσφατα  κάνει αλλεπάλληλες ενοχλήσεις στην ελληνική πλευρά προκειμένου να επισπευσθούν οι σχετικές διαδικασίες.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο η Άγκυρα ενδιαφέρεται τόσο έντονα για το θέμα,  η απάντηση είναι ότι θέλει να παρουσιαστεί ως προστάτιδα δύναμη των απανταχού μουσουλμάνων στην Ελλάδα.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου