TΩΡΑ ο πατέρας του Παντελίδη ανέβασε βίντεο - αφιέρωμα για τον γιο του και γονάτισε το facebook






Λίγες μέρες μετά το θάνατο του Παντελή Παντελίδη, του αγαπητού παιδιού και λαϊκού καλλιτέχνη, του οποίου τον χαμό θρήνησε χιλιάδες κόσμου.
Οι τραγικές φιγούρες αυτής της ιστορίας… οι γονείς του και τα αδέλφια του, ακόμη προσπαθούν να συμβιβαστούν με αυτή την απώλεια. 
Ο γνωστός τραγουδιστής δεν σταμάτησε ποτέ να εμπνέεται και μάλιστα σε λίγες μέρες θα έμπαινε στο studio για να ηχογραφήσει το δεύτερο του τραγούδι, από το νέο του cd με τίτλο «Της καρδιάς μου το γραμμένο».
Δεν φαντάζεστε πόσα χτυπήματα έχουν κάνει στο youtube τα τραγούδια του Παντελίδη από την μέρα που σκοτώθηκε; 
Το διαδίκτυο ήταν αυτό που έκανε διάσημο τον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη και η τραγική ειρωνία, είναι ότι το ενδιαφέρον είναι τεράστιο ακόμη και μετά τον θάνατό του. Η εκπομπή Tatiana Live αποκάλυψε την φρενίτιδα για τον Παντελή σε νούμερα... 
Επιτήδειοι έχουν υποκλέψει στα στοιχεία των social media του Παντελή Παντελίδη και για αυτό η οικογένεια κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστου. Οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει ακόμα να εντοπίσουν το άτομο που μπαίνει στους λογαριασμούς του άτυχου τραγουδιστή. Ο επιτήδειος, πάντως δεν «ποστάρει» κάτι αλλά έχει πλήρη πρόσβαση σε φωτογραφίες και μηνύματα που έστελνε ο Παντελίδης σε φίλους και γνωστούς.

πηγη:http://karapetas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου