O ΘΕΟΣ ας βάλει το ΧΕΡΙ του- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού στις 5,6,7,8,9/1: Που θα ΠΑΓΩΣΟΥΝ τα ΠΑΝΤΑ…



Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρούεξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, επισημαίνοντας ότι τις επόμενες ημέρες θα επικρατήσουν στη χώρα πολικές θερμοκρασίες.


Κακοκαιρία προβλέπεται σε όλη τη χώρα από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης5/1 με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες (κυρίως στις νησιωτικές περιοχές), τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και τους θυελλώδεις άνεμους.

Αναλυτικά:

α) Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 5/1 με τον καιρό να αλλάζει δραματικά:

1. Μέχρι τις πρώτες ώρες της Παρασκευής 6/1 στα νησιά του Ιονίου και στις παραθαλάσσιες περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς, της δυτικής και νότιας Πελοποννήσου.

2. Μέχρι τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 6/1 κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

β) Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το βράδυ της Πέμπτης 5/1 και από τα βόρεια μέχρι και τη Δευτέρα 9/1 ακόμα και σε πεδινές περιοχές, οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου