Ο 5 μηνών γιος της χρειάζεται επειγόντως μεταμόσχευση αλλά 40 λεπτά μετά ο γιατρός της λέει πως το μωρό βγήκε από τη λίστα αναμονής. -



Τον Δεκέμβριο του 2016, η Melody McCabe πήγε με τον 5 μηνών γιο της Daniel στο Νοσοκομείο Παίδων στο Σικάγο. Ο Daniel γεννήθηκε με ατρησία χοληφόρων, μια σπάνια πάθηση που του προκάλεσε μια επικίνδυνη ανωμαλία στη χολή.

Ως αποτέλεσμα της κατάστασης, το δέρμα του Daniel ήταν κίτρινο και ζύγιζε μόλις οκτώ κιλά.



Δυστυχώς, καμία από τις χειρουργικές του επεμβάσεις δεν ήταν επιτυχής. Η Melody και ο σύζυγός της ήταν πληγωμένοι όταν συνειδητοποίησαν ότι το μικρό αγοράκι τους θα χρειαστεί μεταμόσχευση ήπατος, προκειμένου να επιβιώσει.

Μπορεί να πάρει μήνες – ακόμη και χρόνια- για έναν ασθενή να βρει συμβατό δότη οργάνων. Η Melody θεώρησε πως έπρεπε να περιμένει αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο με τον Daniel, δίνοντας καθημερινά έναν σκληρό αγώνα μέχρι να βρεθεί το κατάλληλο μόσχευμα.



Ο Δρ. Jeffrey Brown ποτέ δεν είπε στη Melody ότι ο γιος της είχε προστεθεί στη λίστα αναμονής αλλά βγήκε γρήγορα. Αντ’ αυτού, μόλις 40 λεπτά μετά τη στιγμή που η Melody συνειδητοποίησε πως Daniel χρειαζόταν να περιμένει για το νέο συκώτι του, ο Δρ. Brown μπήκε αθόρυβα στο δωμάτιο του νοσοκομείου. Η ανήσυχη μητέρα είχε προετοιμάσει τον εαυτό της για την κακή είδηση που νόμιζε ότι θ’ ακούσει.

Αλλά ο Δρ. Brown δεν ήταν άφωνος γιατί είχε άσχημα νέα. Στην πραγματικότητα, ήταν ακριβώς το αντίθετο. Το μόσχευμα βρέθηκε μέσα σε μόλις 40 λεπτά!

Η μητέρα ήταν σοκαρισμένη, δεν μπορούσε να πιστέψει ότι αυτό που της έλεγε ο γιατρός ήταν αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου