ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ;;;ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ!!!ΚΑΜΜΙΑ ΝΥΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!!






Η νύφη ήθελε οι φωτογραφίες του γάμου της να της μείνουν αξέχαστες και η καλύτερή της φίλη και παράνυμφος δεν της χάλασε το χατήρι.



Η Σαριλίν Γουέστερ, λοιπόν, αποφάσισε να κάνει κάτι μοναδικό όταν ο φωτογράφος της ζήτησε να βοηθήσει με το πέπλο της νύφης στον γάμο που έγινε τον Ιούλιο στο Μπόνβιλ των ΗΠΑ.




Σε μια σειρά από φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο Facebook, η Γουέστερ κάνει ένα επικό photobombing και φυσικά τα αποτελέσματα είναι ξεκαρδιστικά.



Βέβαια, μπορεί να απορήσετε από το γεγονός ότι η νύφη δεν φαίνεται να αντιδρά ιδιαιτέρως, αλλά η απορία θα σας φύγει όταν μάθετε πως οι δυο φίλες ήταν συνεννοημένες!



«Ο γαμπρός δεν είχε ιδέα για το τι αποφασίσαμε να κάνουμε, αλλά μόλις είδες ότι αρχίσαμε να φερόμαστε περίεργα, συμμετείχε κι αυτός.



Ήμασταν έξω, με 36 βαθμούς Κελσίου κάτω από τον ήλιο με το επίσημο ένδυμα για ώρες και σκεφτήκαμε ότι έπρεπε να κάνουμε κάτι για να γελάσουμε», δήλωσε η Γουέστερ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου