Έγινα μαστρ@πός για τα μάτια μιας Ρουμάνας»




Για τα ωραία μάτια μια γυναίκας από φούρναρης έγινε ιδιοκτήτης στριπτιτ@άδικων. Αυτό υποστήριξε στηναπολογία του άνδρας κατηγορούμενος που εμφανίζεται ως αρχηγός μεγάλου κυκλώματος σωματεμπορίας.

Απολογούμενος ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων τόνισε ότι τα στρι@τιζάδικα τα άνοιξε για μία γυναίκα από τη Ρουμανία, που «την έφερα στην Αθήνα αλλά δεν ήθελε να δουλέψει στους φούρνους- έτσι άνοιξα για εκείνην τα μαγαζιά. Για την αγάπη μιας γυναίκας τα έκανα όλα».

Η δικογραφία

Στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι 23 κατηγορούμενοι συγκρότησαν δομημένη εγκληματική οργάνωση, με αρχηγό τον Άγγελο Γ., με διακριτούς ρόλους, και διαρκή δράση, με σκοπό τη διάπραξη πλειόνων κακουργημάτων, και συγκεκριμένα την οικονομική και γενετήσια εκμετάλλευση αλλοδαπών γυναικών από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και των Βαλκανίων. Τις γυναίκες αυτές τις εντόπιζαν μέλη της οργάνωσης στις χώρες προέλευσης και ιδιαίτερα μέσω του γραφείου ”ευρέσεως εργασίας”, με την επωνυμία WEST LINE με ιδιοκτήτρια την Ν.Μ. Εκμεταλλευόμενοι δε την ευάλωτη οικονομική και κοινωνική τους θέση, και με τη χρήση απατηλών μέσων ότι θα μεταβούν στο εξωτερικό προκειμένου να εργαστούν ως χορεύτριες, αποσπούσαν τη συναίνεση αυτών. Στη συνέχεια αφού τις προμήθευαν με τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα και εισιτήρια, τις απέστελλαν στη χώρα μας, όπου άλλα μέλη της οργάνωσης, τις παραλάμβαναν από τον αερολιμένα Αθηνών και τις εγκαθιστούσαν σε διαμερίσματα, που είτε ενοικίαζαν, είτε είναι ιδιοκτησίας τους. Τις γυναίκες νομιμοποιούσαν στη χώρα μας, με την έκδοση πλαστών λιθουανικών διαβατηρίων και αιτήσεων πολιτικού ασύλου, παρακρατώντας τα νόμιμα έγγραφα τους, και με τη χρήση βίας, απειλής βίας σε βάρος τους, την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών, τις εξανάγκαζαν να προβαίνουν σε ερωτικά ραντεβού και ασελγείς πράξεις, με πελάτες των νυχτερινών κέντρων (strip-tease) ALCATRAZ και STAR, που διατηρούσε η οργάνωση στην περιοχή της Αττικής, εισπράττοντας τα έσοδα της οικονομικής και γενετήσιας εκμετάλλευσης τους.

Προκειμένου να αποφεύγουν τους ελέγχους των διωκτικών αρχών, είχαν συστήσει την κυπριακών συμφερόντων offshore εταιρεία DESENA LIMITED, με έδρα την οδό Ιουλιανού αρ. 72-76 στην Αθήνα, η οποία φαίνεται να εκμεταλλεύεται τα νυχτερινά κέντρα, και ως νόμιμοι εκπρόσωποι και ιδιοκτήτες αυτών εμφανίζονταν “αχυράνθρωποι”, οι οποίοι ήταν υπό τον πλήρη έλεγχό της εγκληματικής οργάνωσης αυτής».

Ο διάλογος και οι εξηγήσεις για το «απλό» και το… σπέσιαλ

Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε διευκρινίσεις από τον 46χρονο κατηγορούμενο για τις υπηρεσίες που παρείχαν οι γυναίκες στα μαγαζιά του.

Ιδιαίτερα «πικάντικος» είναι ο διάλογος για «το απλό» και… «το σπέσιαλ»

– Κατηγορούμενος: Κυρία πρόεδρε πως να σας πω …..

– Πρόεδρος: Μη διστάζετε… Είστε ένας επιχειρηματίας της νύχτας… Μην ντρέπεστε, ένα επάγγελμα είναι κι αυτό…

– Κατηγορούμενος: Το απλό χορεύει η κοπέλα…, στο σπέσιαλ βγάζει και τα ρούχα της

– Πρόεδρος: Ο πελάτης μόνο βλέπει ή και αγγίζει;

– Κατηγορούμενος: Αυτό είναι στην πρωτοβουλία της κοπέλας…

– Πρόεδρος: Πόσες κοπέλες είχατε;

– Κατηγορούμενος: 50 στο κάθε μαγαζί. Τη δουλειά αυτή, όμως, την έχω παρατήσει. Την καταγγελία σε βάρος μου την έκανε κοπέλα που εργαζόταν στο μαγαζί και επειδή έπινε πολύ και δημιουργούσε προβλήματα την έδιωξα. Το έκανε από εκδίκηση… Ήταν πικραμένη που την έδιωξα από τη δουλειά
ΠΗΓΗ.http://www.paraskhnio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου