ΣΟΚ: Καραδοκούσε στην άκρη του δρόμου ο επιδειξίας!



Μπροστά σε επιδειξία που καραδοκούσε στην άκρη του δρόμου, βρέθηκαν τις προάλλες, δύο κοπέλες που είχαν πάει για καφέ και επέστρεφαν στα σπίτια τους, καθώς έτρεχαν για να προφυλαχτούν από τη βροχή!

Το περιστατικό συνέβη στην Κοζάνη πριν από λίγες ημέρες, γύρω στις 8 το βράδυ, όταν οι κοπέλες περνούσαν με γρήγορο βήμα από μια πλατεία σε κεντρικό σημείο της πόλης, επειδή έβρεχε καταρρακτωδώς.

Ξαφνικά, σε μία άκρη είδαν έναν νεαρό, που κρατούσε ομπρέλα, να αυνανίζεται! «Τρομάξαμε και αμέσως επιταχύναμε το βήμα για να φύγουμε, αλλά ευτυχώς εκείνος ήταν… αφοσιωμένος και δεν έκανε καμία κίνηση προς το μέρος μας!» είπε η μία από τις δύο.

Ένα παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε και στον δρόμο πίσω από το περίπτερο που βρίσκεται στη γειτονιά του Αγίου Αθανασίου, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για το ίδιο άτομο.

Τη σχετική καταγγελία έκανε μία μητέρα δύο παιδιών σε ομάδα του facebook γράφοντας: «Προχωρούσα σε ένα στενό και ακούω ένα σφύριγμα. Γυρίζω και είδα έναν νεαρό να αυνανίζεται ενώ προχωρούσε! Πιτσιρίκι ήταν κιόλας»!

Η γυναίκα τρομοκρατήθηκε και, αφού επιτάχυνε το βήμα της, πήρε τηλέφωνο στην Αστυνομία για να ενημερώσει για τον επιδειξία. Σε λίγη ώρα έφτασαν στο σημείο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά δεν βρήκαν τον νεαρό άνδρα…
ΠΗΓΗ
———————————————-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου