Σοβαρή βλάβη άφησε το κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς νερόΚεντρικός ωθητικός αγωγός έχει σπάσει στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Δωδεκανήσου και τα συνεργεία της ΕΥΑΘ εργάζονται για την αποκατάστασή του από τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ Αντιμέτωποι με πολύωρη διακοπή νερού είναι σήμερα οι κάτοικοι του κέντρου της Θεσσαλονίκης και της περιοχής της Ευαγγελίστριας λόγω σοβαρής βλάβης.


Κεντρικός ωθητικός αγωγός έχει σπάσει στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Δωδεκανήσου και τα συνεργεία της ΕΥΑΘ εργάζονται για την αποκατάστασή του από τις πρώτες πρωινές ώρες, σύμφωνα με την ΕΥΑΘ.


Το πρόβλημα εντοπίζεται στην περιοχή του ΦΙΞ (26ης Οκτωβρίου), την πλατεία Δημοκρατίας (Μοναστηρίου, Αναγεννήσεως και παρακείμενες οδούς) και το κέντρο (από 26ης Οκτωβρίου, Αγ. Δημητρίου, Εθν. Αμύνης, Παραλία).
Σύμφωνα με ενημέρωση της ΕΥΑΘ η βλάβη θα έχει αποκατασταθεί έως τις 17:00.

Το πρόβλημα που παρουσιάστηκε νωρίτερα στις Σαράντα Εκκλησιές, την Τριανδρία και την Άνω Τούμπα, όπως ενημερώνει η ΕΥΑΘ, οφειλόταν στην πτώση της στάθμης στη δεξαμενή των Σαράντα Εκκλησιών και αντιμετωπίστηκε ήδη με υδροδότηση από άλλη δεξαμενή.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου