Ο γαλατάς ξανάρχεται...





ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΘΕΣγάλα


Ο γαλατάς της γειτονιάς επιστρέφει. Μοντέρνος, γρήγορος και φέρνει στην πόρτα σας όλα τα προϊόντα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα. Ο δημοφιλής Συνεταιρισμός εγκαινίασε από χθες μια καινούρια υπηρεσία, της διανομής προϊόντων κατ' οίκον, αναβιώνοντας τον παραδοσιακό γαλατά, αλλά στη σύγχρονη εκδοχή του και ταράζοντας για...




μια ακόμα φορά τα νερά στην εγχώρια αγορά γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων.

Η υπηρεσία ξεκινάει από τη Λάρισα, με στόχο να καλύψει τις περιοχές που δεν υπάρχουν αυτόματοι πωλητές, αλλά και την εναρμόνιση με τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις που υπαγορεύουν την εύκολη, άμεση και χωρίς μετακινήσεις πρόσβαση σε καταναλωτικά προϊόντα καθημερινής ανάγκης.

Η υπηρεσία "Το θες σπίτι σου" θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ και θα διανέμει κατ' οίκον όλα τα γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα του Συνεταιρισμού μ' ένα τηλεφώνημα. Στη μεταφορά τηρούνται όλες οι απαραίτητες διαδικασίες (μεταφορά των προϊόντων, σε ειδικές θήκες, υπό συνθήκες ψύξης, ανεξάρτητα από τις εξωτερικές θερμοκρασίες, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η ιδανική κατάσταση και θερμοκρασία τους). Πρακτικά οι καταναλωτές θα μπορούν να παραλαμβάνουν στο σπίτι τους το φρέσκο γάλα του Συνεταιρισμού, αλλά σε συσκευασία (tetrapack) ενός λίτρου. Το ίδιο, υψηλής ποιότητας φρέσκο γάλα, που εμπιστεύτηκαν οι καταναλωτές στους Αυτόματους Πωλητές.

Θυμίζουμε ότι πριν από τέσσερα περίπου χρόνια ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, εγκατέστησε, στη Λάρισα, τους πρώτους αυτόματους πωλητές γάλακτος στην Ελλάδα. Η καινοτομία των αυτόματων πωλητών που σηματοδότησε την πρώτη οργανωμένη προσπάθεια άμεσης σύνδεσης του παραγωγού με τον καταναλωτή, έδωσε τη δυνατότητα στον ΘΕΣγάλα να γίνει ένα από τα success story στην Ελλάδα της κρίσης. Η καινοτομία είναι συνώνυμη με την ανάπτυξη του Συνεταιρισμού και ξεκινώντας πάλι από την Λάρισα, έδρα και καρδιά του ΘΕΣγάλα, εγκαινιάζεται, για πρώτη φορά στη χώρα, η κατ' οίκον διανομή των γαλακτοκομικών του προϊόντων. Παράλληλα θα δημιουργήσει, σταδιακά, 10 περίπου νέες θέσεις εργασίας στη Λάρισα, που προστίθενται στο δυναμικό εργαζομένων του Συνεταιρισμού που πανελλαδικά έχει ξεπεράσει τους 165.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου