Μαρτυρία ανιχνευτή: Έτσι βρίσκουμε χρυσό και λίρες, δεν ντρέπομαι να το πω…

Μαρτυρία ανιχνευτή: Έτσι βρίσκουμε χρυσό και λίρες, δεν ντρέπομαι να το πω…
​Η εταιρία Polatidis group έλαβε μέρος στην τηλεοπτική εκπομπή ΑΥΤΟΨΙΑ με τον Αντώνη Σρόιτερ όπου o Πολατίδης Γεώργιος – έμπορος ανιχνευτών μετάλλων, έκανε επίδειξη των μηχανημάτων χρυσού, παλμικών και VLF που διαθέτει. Το κατάστημα του Κ.Πολατίδη, κέρδισε τις εντυπώσεις με την μοναδική ποικιλία ανιχνευτών που διαθέτει αλλά και τις κάμερες βυθού, τους υποβρύχιους ανιχνευτές, τα ραβδοσκοπικά, τους ανιχνευτές αποστάσεως, τα γεωραντάρ, τα μηχανήματα εντοπισμού φυσικού χρυσού (nuggets) και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό.
Η εκπομπή μελέτησε τόσο το χόμπι του κυνηγιού θησαυρών, με τον Σούλη παρών να αφηγείται προσωπικά βιώματα, όσο και τις διάφορες ιστορίες χαμένων θησαυρών που ακούγονται στους κύκλους των χρυσοθήρων με συνεντεύξεις και μαρτυρίες από διάφορες περιοχές: Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Χαλκιδική, Έδεσσα κλπ. Επίσης ως ψαχτίρι παρουσιάστηκε και ο Αντώνης που παρουσίασε τον τρόπο ανίχνευσης. Για ιστορίες θησαυρών μίλησε ο Κος Μπαϊμπάκης ενώ ο κύριος Κλεάνθης Σαμαράς μας ανέλυσε σημάδια αποκρύψεων αλλά και χάρτες θησαυρών. Ο ερευνητής Πολατίδης έκανε και μια ενδιαφέρουσα παρουσίαση ανιχνευτών χρυσού. Σημαντική είναι και η παρουσία της εκπροσώπου από την κτηματική υπηρεσία Κα Κωφού με την χαρακτηριστική δήλωση ότι πιστεύει ότι υπάρχουν θησαυροί στην Ελλάδα.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η παρουσία των γυναικών στην Ραβδοσκοπία με εκπρόσωπο την Κέλλυ. Μέσα από την εκπομπή μπορείτε και να ενημερωθείτε για διάφορες πραγματικές ιστορίες θησαυρών από τον Πολατίδη. Χαρακτηριστική είναι η ιστορία με το παιδάκι και τον μπακάλη!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου