31χρονος αποκτάει το ΤΕΛΕΙΟ σώμα σε μόλις 12 Εβδομάδες και μας Αποκαλύπτει το μεγάλο Μυστικό του!





Ένας οικονομικός επενδυτής μεταμόρφωσε το σώμα του σε μόλις 12 εβδομάδες, πηγαίνοντας στο γυμναστήριο και υιοθετώντας μια αυστηρή δίαιτα χαμηλή σε υδατάνθρακες. Ο 31χρονος Ahmed Nassar από το Mayfair του Λονδίνου έχασε πάνω από το 60% του σωματικού του λίπους αλλά φούσκωσε τους μυς του και εκπλήρωσε το όνειρο του να μοιάζει με μοντέλο εξωφύλλου.

Ο πρόσφατα παντρεμένος Ahmed είχε από πάντα δραστήριο τρόπο ζωής και ήταν σε καλή φυσική κατάσταση, αλλά είδε ότι παρά την γυμναστική, δεν μπορούσε να φτάσει στον απόλυτο στόχο του να έχει μονοψήφιο ποσοστό λίπους στο σώμα του.



Με το σώμα του να δείχνει σαν να έχει σταματήσει να κάνει πρόοδο, αποφάσισε ότι έπρεπε να πάει το πρόγραμμα γυμναστικής του στο επόμενο επίπεδο. “Πάντα είχα ένα αξιοπρεπές σώμα και η φυσική μου κατάσταση ήταν καλή”, είπε.

“Έτσι, κατάλαβα ότι για να δω τα αποτελέσματα που ήθελα, έπρεπε να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να γυμναστώ με ειδικούς”, είπε.
Αποφασισμένος να φτάσει τον στόχο του, ο Ahmed συναντήθηκε με τον προσωπικό του προπονητή Tom MacCormick και αποφάσισε να πάει στο γυμναστήριο City Athletic μαζί του.



Ο Ahmed, εμπνευσμένος από το σώμα του MacCormick και μαθαίνοντας κάποιους από τους πελάτες του γυμναστηρίου, γράφτηκε αμέσως. “Το City Athletic είναι το μέρος όπου προπονούνται υψηλού επιπέδου αθλητές, όπως η ομάδα rugby Fiji7 και πολλά μοντέλα.

Δεν ήταν δύσκολο να καταλάβω ότι ήταν το σωστό μέρος να μάθω πώς να γίνω αδύνατος και να είμαι σε καλή κατάσταση σε επίπεδο εξωφύλλου του Men’s Health. Αυτό με ενέπνευσε να ξεκινήσω την μεταμόρφωση μου.”



Οι προπονητές του ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα γυμναστικής 12 εβδομάδων για τον Ahmed και του προσέφεραν πολύτιμες συμβουλές διατροφής. Eμβάθυναν στις σημαντικές πολυπλοκότητες του σχεδιασμού της διατροφής και βοήθησαν τον Ahmed να καταλάβει τα εμπόδια που τον εμπόδιζαν να φτάσει στους στόχους του.


“Ήξερα ότι υπήρχε περιθώριο βελτίωσης και αλλαγής στην προπόνηση μου και πήρα πολλά από το City Athletic. Ωστόσο, οι διατροφικές συμβουλές που μου έδωσαν ήταν αυτό που έκανε την μεγαλύτερη αλλαγή για μένα.”



“Πάντα πίστευα ότι έτρωγα υγιεινά, αλλά όταν μου έμαθαν πώς να δουλεύω την διατροφή μου για να πάρω και τα μακροσυστατικά αλλά και τα μικροσυστατικά στο σώμα μου, τότε ήταν που άρχισα να βλέπω την αλλαγή.”

Οι διατροφικές του συνήθειες προηγουμένως δεν ήταν ανθυγιεινές, αλλά έτρωγε αρκετά συχνά γλυκά και οι υδατάνθρακες ήταν μεγάλο μέρος της διατροφής του. Τον συμβούλευσαν να μειώσει την κατανάλωση υδατανθράκων και αρχίσει να διαχειρίζεται την πρόσληψη μακροσυστατικών εξαφανίζοντας τα σνακ ανάμεσα στα γεύματα.



Αυτή η τελευταία αλλαγή ήταν ίσως η πιο δραματική, αφού η σοκολάτα και τα πατατάκια αντικαταστάθηκαν από πιο πλούσια διατροφικά μικρά γεύματα. Ακολούθησε αυτό το πρόγραμμα διατροφής και ένα εντατικό πρόγραμμα γυμναστικής μαζί με τους προπονητές του γυμναστηρίου.

Και προφανώς όλα αυτά απέδωσαν. Όταν ξεκίνησε ζύγιζε 86 κιλά και είχε 16% σωματικό λίπος. Στο τέλος του προγράμματος, ζύγιζε 78 κιλά και το σωματικό του λίπος είχε πέσει το 6%. Από τότε που πέτυχε τον στόχο του, προσφέρει συμβουλές σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν την ίδια πρόκληση.



“Δεν είναι ποτέ εύκολο να κάνεις αυτές τις μεταμορφώσεις και πρέπει να βασίζεσαι στην υποστήριξη των γύρω σου.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου