Δολοφονία στην Κρήτη: «Εβγαινε γυμνή στο μπαλκόνι και στο δρόμο», λένε οι γείτονες της 26χρονης







Γείτονες του θύματος και της 26χρονης αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα καθημερινά αναστάτωνε με την συμπεριφορά της τους κατοίκους ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η αστυνομία κλήθηκε για να επέμβειΣοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την συμπεριφορά της 26χρονης τοξικομανούς που τα ξημερώματα του Σαββάτου σκότωσε με ένα μαχαίρι τον 35χρονο εξαιτίας μίας… παρατήρησης.




Γείτονες του θύματος και της 26χρονης αναφέρουν ότι η νεαρή γυναίκα καθημερινά αναστάτωνε με την συμπεριφορά της τους κατοίκους ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που η αστυνομία κλήθηκε για να επέμβει.

«Η 26χρονη ήρθε ξανά στην γειτονιά πριν από έναν μήνα περίπου. Είχε πάει στην Γερμανία για να δει την μητέρα της. Από την ημέρα που επέστρεψε μέχρι και την ημέρα της τραγωδίας αναστάτωνε συνεχώς όλους τους κατοίκους της περιοχής με την άθλια συμπεριφορά της», ανέφερε μία γειτόνισσα



«Έβγαινε συχνά γυμνή στο μπαλκόνι και στον δρόμο»
Χαρακτηριστικό της συμπεριφοράς της 26χρονης είναι οι μαρτυρίες των γειτόνων της που ανέφεραν ότι αρκετά συχνά έβγαινε γυμνή στο μπαλκόνι της αλλά και στον δρόμο προκαλώντας όποιον περνούσε από κάτω.

«Ξέραμε όλοι ποιο ήταν το ποιόν της. Η γυναίκα ήταν επικίνδυνη για όλους. Δεν ήταν λίγες οι φορές που έβγαινε γυμνή, είτε στο μπαλκόνι της, είτε στον δρόμο, και προκαλούσε όποιον περνούσε από εκεί ή φώναζε άνδρες να της κάνουν παρέα. Η κατάσταση πολλές φορές είχε ξεφύγει ενώ κανένας από την γειτονιά δεν τολμούσε να επέμβει. Στην πολυκατοικία μένουν τέσσερις οικογένειες, φιλήσυχοι άνθρωποι και αξιοπρεπείς και κανείς δεν μπορούσε να την αντιμετωπίσει», επεσήμανε σχετικά η γειτόνισσα της 26χρονης υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι αυτές τις εικόνες έβλεπαν και μικρά παιδιά που μένουν στην περιοχή.


Είχε προσαχθεί δεκάδες φορές
Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής πολλές ήταν οι φορές που χρειάστηκε να κληθεί η αστυνομία για να την συνετίσει.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι βιώναμε για έναν μήνα. Συνέχεια άνδρες της αστυνομίας έρχονταν στην γειτονιά και κάποιες στιγμές δεν μπορούσαν να την κάνουν καλά. Μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που την προσήγαγαν στο τμήμα αλλά στη συνέχεια την άφηναν ελεύθερη. Ακόμα και την ημέρα του φονικού ήταν στον εισαγγελέα αλλά την άφησαν και πάλι ελεύθερη», τόνισε μεταξύ άλλων ένας γείτονας του θύματος και της 26χρονης.


Ράκος η σύζυγος του 35χρονου
Σε κατάσταση σοκ παραμένει η σύζυγος του 35χρονου που είδε τον σύζυγό της να πέφτει νεκρός μπροστά στα μάτια της από το χέρι της 26χρονης.

Όπως αναφέρουν οι γείτονες η οικογένεια του 35χρονου ήταν φιλήσυχοι άνθρωποι με τον ίδιον να πηγαίνει καθημερινά στην δουλειά και στη συνέχεια να αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο του στα δύο παιδιά του (7 χρόνων και 15 μηνών).

«Ποτέ κανένας δεν είχε δώσει αφορμή για σχόλια. Τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του ήταν φιλήσυχοι άνθρωποι και δεν είχαν έρθει σε σύγκρουση με κανέναν ούτε καν με την 26χρονη. Ο 35χρονος ήταν λιγομίλητος και ευγενικός και πάντα μιλούσε με όμορφο τρόπο στους γείτονές του», επεσήμανε μία γειτόνισσα ενώ παράλληλα τόνισε πως είναι επιτακτική ανάγκη να βοηθηθεί η οικογένεια του θύματος.

«Η γυναίκα του είναι ένα ράκος. Δεν έχει κανέναν εδώ πέρα, είναι ολομόναχη. Πώς θα φροντίσει τα δύο παιδιά της; Εμείς, στην γειτονιά μαζέψαμε κάποια χρήματα και της τα δώσαμε. Πρέπει όποιος μπορεί να βοηθήσει. Η Πολιτεία, οι κοινωνικοί φορείς πρέπει να κάνουν κάτι», υπογράμμισε σχετικά η ίδια γειτόνισσα.


Προφυλακίστηκε η 26χρονη
Τον δρόμο για την φυλακή πήρε η 26χρονη οροθετική τοξικομανής που σκότωσε τον 35χρονο.

Σήμερα το πρωί βρέθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή δηλώνοντας μετανιωμένη για το τραγικό.

Μάλιστα στη διάρκεια της απολογίας της, φέρεται να δήλωσε λακωνικά «Συγγνώμη, δεν το ήθελα, δεν είμαι δολοφόνος» και κατόπιν οδηγήθηκε στη φυλακή.

Πηγή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου