Τα συγκινητικά λόγια μπροστά στην κάμερα για την απώλεια του μωρού τους



Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για πρώτη φορά μετά την είδηση της απώλειας του τρίτου του παιδιού, που κυοφορούσε η σύζυγός του, Σίσσυ Χρηστίδου.
«Σε αυτή τη δουλειά κάποια πράγματα μοιραία αφορούν και ένα κομμάτι του κόσμου. Οπότε, όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο, σε αυτή τη δυσάρεστη και αρκετά θλιβερή στιγμή, κάπως πρέπει να το πεις. Γιατί αν δεν το πεις, η συμπεριφορά του κόσμου μπορεί να είναι πιο βασανιστική. Οπότε, η πληροφορία έπρεπε να φτάσει στον κόσμο για να μπορέσει να οριοθετήσει την κατάσταση. Από εκεί και πέρα, η ζωή συνεχίζεται. Προχωράμε, είμαστε εδώ, ενωμένοι, δυνατοί και πάμε για άλλα!» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε Καφέ» στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για τις εμφανίσεις του στο ANODOS Stage.


Τον ενόχλησε η έκταση που πήρε το δυσάρεστο αυτό γεγονός; Ο ίδιος πρόσθεσε: «Δεν ασχολούμαι καθόλου με την έκταση που μπορεί να έχει πάρει το γεγονός. Είναι άλλη η ουσία που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή. Από εκεί και πέρα, είναι κομμάτι της δουλειάς μας κάποια πράγματα να βγαίνουν προς τα έξω. Από το να βγαίνουν με λάθος τρόπο και μη ελεγχόμενα, καλό είναι να βγαίνουν εκ των έσω και έτσι όπως πρέπει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου