ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ-ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟPEΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ | Σκότωσε ΕΝ ΨΥΧΡΩ τον γιο του γιατί ήταν 0μoφυλoφιλoς





- Νεκρή και η μητέρα του 29χρονου
- Ο 69χρονος δεν μπορούσε να αποδεχθεί την κατεύθυνση του γιου του
«Η δολοφονία σημειώθηκε εξαιτίας της κατεύθυνσης του θύματος», ανέφερε ο εισαγγελέας σε ανακοίνωσή του. Ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι βρήκε τη σύζυγό του νεκρή στο μπάνιο και υποστήριξε ότι ο γιος του κρατούσε μαχαίρι, αν και δεν βρέθηκε κανένα μαχαίρι στο σημείο.
Ένας 69χρονος άνδρας συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες με την κατηγορία ότι σκότωσε τον γιο του επειδή ήταν 0μoφυλόφιλoς.
Ο Σεχάντα Ισα υποστηρίζει ότι επέστρεψε στην κατοικία του και βρήκε τη σύζυγό του νεκρή και στη συνέχεια σε αυτοάμυνα πυροβόλησε τον γιο του, ωστόσο όπως αναφέρει το γραφείο της εισαγγελίας ο 69χρονος είχε απειλήσει τον 29χρονο γιο του Αμίρ ότι θα τον σκότωνε εξαιτίας της υ κατεύθυνσης.
Ο Ισα συνελήφθη αφού οι αστυνομικοί του τμήματος του Λος Άντζελες βρήκαν το άψυχο σώμα του 29χρονου στον προαύλιο χώρο του σπιτιού. Όσο για την μητέρα του θύματος, βρέθηκε νεκρή με μία μαχαιριά στο στήθος.
Οι τοπικές αρχές εκτιμούν πως ο πατέρας χρησιμοποίησε το περίστροφό του για να επιτεθεί θανάσιμα στον γιο του, με τον οποίο οι σχέσεις ήταν τεταμένες.
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα ο γιος τον τελευταίο καιρό προκαλούσε ζημιές στο σπίτι εξαιτίας των συγκρούσεών του με τον πατέρα του, ενώ λέγεται πως το ζευγάρι σκόπευε να διώξει τον 29χρονο από το σπίτι. Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνα για να διαπιστώσουν ποιος δολοφόνησε την σύζυγο του Ισα...
Ομοφυλόφιλος είναι εκείνος που έλκεται σεξουαλικά από άτομα του ίδιου φύλου. Ο όρος συνήθως αναφέρεται σε ομοφυλόφιλους άνδρες, ενώ όσον αφορά τις ομοφυλόφιλες γυναίκες χρησιμοποιείται ο όρος Τα τελευταία χρόνια συνηθίζεται στην Ελλάδα να αποκαλούνται τα ομοφυλόφιλα άτομα ομοερωτικά.
Επίσης ευρύτατα διαδεδομένος είναι ο όρος γκ (ga που στην αγγλική γλώσσα σημαίνει χαρωπός. Ο όρος αυτός θεωρείται πιο φιλικός, καθώς αποστασιοποιείται τόσο από την επιστημονική ορολογία ομοφυλόφιλος ή άλλες απαξιωτικές εκφράσεις της καθομιλουμένης. Ο όρος γκέι έχει πλέον επικρατήσει παγκοσμίως.
Η ομοφυλοφιλία θεωρείται, λανθασμένα, σεξουαλική απόκλιση και αντιμετωπίζεται συχνά ως ελάττωμα ή αμαρτία, με αποτέλεσμα η χρήση του όρου να γίνεται υποτιμητικά. Οι ομοφυλόφιλοι υφίστανται σε πολλά μέρη του κόσμου καταπίεση, βία και διωγμούς, καθώς θεωρούνται «διεστραμμένοι» ή «άρρωστοι»

ΠΗΓΗ ://karapetas.blogspot.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου