Μάνα για ΚΡΕΜΑΣΜΑ – Έβαζα άντρες να ΒIΑΖ0ΥΝ την 10χρονη κόρη μου γιατί μου άρεσε να βλέπω




Σοκ προκαλεί η ομολογία μίας μητέρας (ο Θεός να την κάνει) από το Νέο Μεξικό, η οποία έκανε τη ζωή της κορούλας της… μαρτύριο, ενώ ήταν αυτή που έφερε σε επαφή την 10χρονη με τον δολοφόνο

Η μικρούλα βρέθηκε νεκρή τον περασμένο Αύγουστο στο σπίτι της. Λίγες μέρες μετά συνελήφθησαν οι δράστες της φρικτής δολοφονίας (ο 31χρονος Φαμπιάν Γκονζάλες, η ξαδέλφη του, Τζέσικα Κέλι και η μητέρα της) και έγινε γνωστό το μαρτύριο που βίωνε η Βικτόρια.

Η μητέρα της, Μισέλ Μάρτενς κατέθεσε στις αρχές ότι έψαχνε άνδρες online αλλά και στη δουλειά της, οι οποίοι θα ήθελαν να βιάσουν το 10χρονο κοριτσάκι της ενώ η ίδια θα παρακολουθούσε.

Μάλιστα, όπως παραδέχθηκε, ο λόγος πίσω από τις διεστραμμένες πράξεις της δεν ήταν τα χρήματα αλλά η ικανοποίηση που της πρόσφερε να βλέπει με τα ίδια της τα μάτια να τυραννιέται το σπλάχνο της.

Ο 31χρονος ήταν ο τελευταίος που κακοποίησε την άτυχη μικρούλα. Αυτός ο εφιάλτης έμελλε να γίνει ο τελευταίος που έζησε η μικρή, αφού εκείνος την έπνιξε μαζί με την ξαδέρφη του, μπροστά στα απαθή μάτια της μητέρας της. Λίγες μέρες αργότερα συνελήφθησαν!

Τραγική ειρωνεία; Την ημέρα που βρέθηκε το πτώμα της ανήλικης και συνελήφθησαν οι αρρωστημένοι δράστες, η μικρή Βικτόρια είχε γενέθλια! Αν δεν της είχαν αφαιρέσει τόσο βίαια και κυρίως τόσο άδικα τη ζωή θα γινόταν… 11 χρονών!






ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου