Όλη η αλήθεια για την περιπέτεια της υγείας του Γιάννη Πουλόπουλου-Όσα δήλωσε η γυναίκα του για την κατάστασή του!Ο Γιάννης Πουλόπουλος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αγγειοπλαστικής και μέχρι και σήμερα νοσηλεύεται στην Μονάδα Εμφραγμάτων στο Νοσοκομείο «Ελπίς».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κατάσταση της υγείας του παραμένει σταθερή και έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο. Η σύζυγός του Μπέτυ μίλησε για την κατάσταση της υγείας του: Διαβάστε παρακάτω…


“Ευτυχώς που τον προλάβαμε και έπεσε σε καλά χέρια γιατρών. Όλα πήγαν μια χαρά και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μάλλον ο Γιάννης θα πάρει εξιτήριο αύριο ή ακόμη και σήμερα”, και συμπλήρωσε:

“Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ο Γιάννης αισθανόταν δυσκολία στην αναπνοή του και αμέσως τον μεταφέραμε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο Λαϊκό. Εκεί διαπιστώθηκαν καρδιολογικής φύσεως ευρήματα και κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ελπίς”.

Και κατέληξε λέγοντας: “Ο Γιάννης από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να ξανακαπνίσει. Τέλος. Το κόβουμε και εγώ και η Άντα για να τον βοηθήσουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου