Πώς θα καταλάβεις ότι θέλει να μείνει μαζί σου για πάντα



Σιγουρα έχεις ακούσει ή πολύ πιθανότερα έχεις υπάρξει μαζί με έναν από τους εκατομμύρια άντρες που "πιέζονται να σκέφτονται ένα κοινό μέλλον". Λοιπόν κατά τη δημιουργία αυτού του είδους αρσενικών, έλαβαν χώρα εργαστηριακά λάθη, τα οποία χάρισαν στον πλανήτη Γη ένα δυσεύρετο, αλλά υπαρκτό ανθρωποειδές, το οποίο φέρει το όνομα "Άντρας που θέλει να μείνει μαζί σου για πάντα".


Αν τυχόν βρεθεί στο δρόμο σου αυτό το είδος με το προεξέχον μήλο του Αδάμ, πρόσεξε καλά γιατί μπορεί απ' τη μία να θες να το κλειδώσεις σπίτι, να καταπιείς το κλειδί και να του κάνεις μάγια για να μην σου φύγει, αλλά από την άλλη μπορεί να θες να τον κλωτσήσεις και να του ευχηθείς να είναι ο επόμενος άνθρωπος ο οποίος με τη δύναμη του λακτίσματός σου θα φτάσει στο φεγγάρι.

Στην περίπτωση που είσαι απ' αυτές τις γυναίκες που αγαπούν τη συντροφικότητα και το να κάνουν όνειρα μαζί με τον άνθρωπό τους και το σενάριο που τους καταστρέφει την ψυχολογία και συνεπώς τη ζωή ολόκληρη, είναι το να τις παρατήσει ο τέλειος άντρας, ο άντρας ο σωστός, τότε συνέχισε να διαβάζεις αυτό το κείμενο. Υπάρχουν κάποιες σίγουρες ενδείξεις, οι οποίες φωνάζουν ότι αυτός ο άντρας σε θέλει για πάντα δίπλα του. Είναι τόσο εξόφθαλμες που δε χρειάζεσαι μικροσκόπιο για να τις δεις, αλλά αρκεί το γυμνό σου το μάτι (με ή χωρίς rimmel).
1. Κάνει μελλοντικά σχέδια και είσαι μέσα σ' αυτά

"Του χρόνου θα πάμε διακοπές μαζί. Αιγαίο ή εξωτερικό;" Έχετε γνωριστεί ένα μήνα πριν και σχεδιάζει το επόμενο καλοκαίρι ΣΑΣ. Ο άντρας αυτός φαντάζεται τον εαυτό του ξαπλωμένο στην παραλία κι εσένα να του αλείφεις λάδι στην πλάτη. Σε πέντε χρόνια σε φαντάζεται να φωνάζεις και τον γιο σας, τον Γιαννάκη, να φάει το μήλο του και να βάλει καπέλο. Σε θέλει δίχως αμφιβολία. Φυσικά αν είναι λίγο πιο προσγειωμένος θα μείνει απλά στο να σχεδιάσει ένα ποτό την επόμενη βδομάδα, ένα πάρτι στο τέλος του μήνα, μια ταινία για τις Νύχτες Πρεμιέρας του Σεπτέμβρη, πού θα πάτε την Πρωτοχρονιά. Δειλά - δειλά και κλιμακωτά, θέλει να περάσετε την υπόλοιπη ζωή σας αγκαλιά. Τον κρατάς.
2. Θέλει να μένετε οι δυο σας σπίτι


Προτιμά να είναι με σένα στο σπίτι από το να κάνει οτιδήποτε άλλο. Σε ακολουθεί στην κουζίνα, στο σαλόνι, θα μπορούσε να είναι ένα νέο σκυλάκι, αν είχε περισσότερο τρίχωμα. Μην τον παρεξηγείς, απλά του αρέσει η γυναικεία παρουσία στο σπίτι του (ή του έλειψε η μαμά του). Αν σου λέει να αρχίσεις να αφήνεις και λίγα πράγματά σου στα συρτάρια του "για να μην τα πηγαινοφέρνεις μωρέ", τότε σου κάνει νεύμα συγκατοίκησης. Τα τινά είναι δύο: ή θες ή δε θες, εκείνος πάντως θέλει να σε έχει κάθε μέρα μεσ' στα πόδια του.
3. Κανονίζει τη ζωή του σύμφωνα με σένα

Αυτό σημαίνει ότι αποφασίζει να μετακομίσει πιο κοντά στο σπίτι σου, ή ότι απορρίπτει δουλειές σε επαρχία ή εξωτερικό, απλά και μόνο επειδή δε θέλει να είναι μακριά σου. Όλο το πλάνο για το υπόλοιπο της ζωής του οργανώνεται σύμφωνα με αυτά που θες κι εσύ να κάνεις και φροντίζει να μη θέλει να κάνει πράγματα που απέχουν πολύ από τις δικές σου επιθυμίες και ανάγκες. Τον έχεις του χεριού σου και το ξέρεις. Το θέμα είναι, πόσο γοητευτικό είναι να τα θέλει όλα αυτά πριν από σένα;
4. Έχει επαφές με την οικογένειά σου



Σε παίρνει τηλέφωνο η μαμά σου και της στέλνει χαιρετίσματα, σε παίρνει ο μπαμπάς σου και του λέει να πάνε παρέα για ψάρεμα. Ο καλός σου ρίχνεται από μόνος του στα δύσκολα κι έχει περάσει στη φάση "Θέλω να την παντρευτώ, πρέπει να κάνω καλή εντύπωση στους δικούς της". Αν κι εσύ θες να καμαρώνει η μαμά σου για τον γαμπρό της, προώθησε το αίτημά του στους δικούς σου και ξεκίνα να στρώνεις το τραπέζι για το γεύμα του Σαββάτου.
5. "Σε τρία χρόνια που θα έχουμε κι εμείς τα παιδάκια μας"

Είστε στη γιορτή ενός φίλου του. Καλεσμένος στο ίδιο event είναι και ένας άλλος φίλος που αυτή τη στιγμή έχει οικογένεια, δηλαδή μια γυναίκα και δυο παιδάκια. Τους έχει φέρει όλους μαζί και τα παιδάκια γυρνοβολάνε και κουτοφέρνουν ολούθε. Τα κοιτάς και χαμογελάς από ευγένεια, δήθεν ότι τα βρίσκεις συμπαθητικά και γλυκούλια. Ο καλός σου με το που συνειδητοποιεί ότι η θέα των παιδιών σου προκαλεί αυτό το μειδίαμα στα χείλη, αναθαρρεύει και σε κοιτάζει με βλέμμα μαγεμένο "Φαντάσου μας κι εμάς έτσι σε τέσσερα χρονάκια". Το αν θα απαντήσεις το πιο τεράστιο "Όχι" από την 28η Οκτωβρίου 1940 ή αν θα πεις ένα μελιστάλακτο "ναι, τι ωραία που θα είναι", είναι δικό σου θέμα. Εκείνος πάντως θέλει πολύ να είσαι η μάνα των παιδιών του.
6. Σε περιμένει η μαμά του για φαγητό

Έχει μιλήσει για σένα στους φίλους του, στους γνωστούς του, στους συγγενείς, αλλά το πλέον σημαντικό είναι όταν έχει μιλήσει για σένα στη μαμά του. Εκείνη τον παίρνει τηλέφωνο και εσύ ακούς τον ακόλουθο διάλογο: "Έλα ρε μάνα;" "Έλα αγάπη μου τι κάνεις" "Εδώ σπίτι, όλα καλά" "Ααααα είσαι με το κορίτσι; Πότε θα τη φέρεις για φαγητό; Καλά είναι; Τι έκανε τελικά μ' εκείνα τα παπούτσια που ήθελε να αλλάξει; Θα της πάει το δαχτυλίδι της γιαγιάς; Την τρώει τη σπανακόπιτα ή να κάνω τυρόπιτα;" Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Να περιμένεις οσονούπω το δαχτυλίδι της γιαγιάς, όχι από εκείνον ακόμα, αλλά από τη μαμά του.
7. Προσπαθεί να κόψει τις κακές του συνήθειες

Όταν εσύ του λες ότι σ' ενοχλεί να μη σηκώνει το καπάκι της λεκάνης της τουαλέτας ή να ρεύεται μπροστά σου κι εκείνος στεναχωριέται, δείχνει ότι λυπάται που κάνει πράγματα τα οποία δε σου αρέσουν. Όταν όμως το επόμενο πρωί το καπάκι είναι σηκωμένο και κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να πνίξει το ρέψιμο μετά από ένα αναψυκτικό, ε τότε αυτός ο άντρας προσπαθεί να γίνει "ο τέλειος" για να τον θες για πάντα δίπλα σου.
8. Θέλει να αγοράσετε ένα κατοικίδιο


Αυτό σημαίνει ότι σε λίγο καιρό θα πας στο νούμερο 5 (σ.σ. θα θέλει παιδιά). Μπαίνετε στη διαδικασία να διαλέξετε ράτσα, όνομα, να το φρντίζετε μαζί, να το μεγαλώσετε και να το ταϊζετε με μπιμπερό (αν το πάρετε κουτάβι, αν πάρετε σκύλο), γενικά πάντως θέλει να σε δοκιμάσει. Να δει αν μπορείς να είσαι κατάλληλη μάνα, πρώτα για ένα ζωάκι και μετά για τα παιδάκια σας. Ή απλά θέλει να μοιραστεί και κάτι πολύ σημαντικότερο από απλό χρόνο μαζί σου.
9. Αποκτήσατε "δικά σας" πράγματα

Το τραγούδι "μας", το μαγαζί "μας", η σειρά "μας". Δε βλέπει το επόμενο επεισόδιο αν δεν είσαι κι εσύ εκεί, όταν ακούει ένα συγκεκριμένο κομμάτι σε σκέφτεται, δεν πάει ποτέ μόνος του στο μαγαζί που πήγατε πρώτο ραντεβού. Όλα εκείνα που συνδέονται με τις όμορφες, κοινές στιγμές σας έχουν κατηγοριοποιηθεί υπό την ταμπέλα "ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ". Αν δε θες να σε δουλεύουν οι φίλες σου σε λίγο καιρό, αποδέξου ότι πλέον είναι η ζωή "σας" και αφού θέλει τόσο κι αυτός, να το πάρεις το αγόρι!
10. Σου κάνει ρομαντικές εκπλήξεις

Όταν μετά από ένα κάποιο διάστημα σχέσης, η σπίθα έχει χαθεί, πρέπει να κάνεις κάτι για να κρατήσεις το πάθος ζωντανό. Βλέπεις λοιπόν ότι ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου προσπαθεί, σου κάνει εκπλήξεις, σου φέρνει λουλούδια, δώρα χωρίς να έχετε επέτειο ή να είναι τα γενέθλια σου, κανονίζει εκδρομή εκεί που δεν το περιμένεις και γενικά επιδίδεται στο να κάνει πράξη πολλά ευχάριστα, αναπάντεχα πράγματα. Δε θα κούραζε τόσο το μυαλουδάκι του, ή την τσέπη του αν πραγματικά δε σε ήθελε δίπλα του για καιρό καλή μου.
11. Θέλει να κάνει γελοία πράγματα μαζί σου


Θέλει να χορέψετε μαζί το μακαρένα και να το τραγουδάτε (;) δυνατά, να ντυθείτε cartoon τις απόκριες, να πάτε μαζί για καραόκε, να τραγουδάτε μεθυσμένοι χέρι - χέρι στο δρόμο, να βάφετε ο ένας τον άλλον με μπογιές και να βγαίνετε έξω. Γενικότερα ό,τι "ηλιθιότητα" σκεφτεί, θέλει να την κάνει πράξη μαζί σου, μη βιαστείς να πεις ότι σε θεωρεί σούργελο (εκτός αν σου το λένε πολλοί), απλά δεν τον νοιάζει καν αν θα ξεφτιλιστεί, αρκει να του συμβεί ενώ θα είσαι εσύ τριγύρω και θα σε βλέπει να γελάς.
12. Σε σπρώχνει να προσπαθήσεις περισσότερο για τους στόχους σου

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν παραγγέλνει σουβλάκια για να μη χαλάσεις τη δίαιτά σου, ότι σου λέει κάθε μέρα να ζητήσεις την αύξηση που δικαιούσαι, ότι στηρίζει την απόφασή σου να αλλάξεις επαγγελματικό πεδίο και γενικά αυτός ο άνθρωπος είναι εκεί να σου πει τη γνώμη του και να στηρίξει κάθε επόμενο βήμα που θα σε φέρει πιο κοντά σ' αυτό που θες. Ένας άντρας - κουπαστή είναι χρήσιμος για κάθε νέο σπιτικό κι αφού τον κατάφερες να σε θέλει τόσο πολύ, άντε και στα δικά σας βρε κούκλα μου!
13. Είναι εκεί στις δύσκολες στιγμές

Μια αναποδιά στη δουλειά, ένα κακό νέο, μια άσχημη είδηση. Το αγόρι σου είναι πάντα εκεί και προσπαθεί είτε να σου φτιάξει το κέφι, είτε να διορθώσει, εφόσον μπορεί, την κατάσταση. Ένας άντρας depon αναβράζον, που συνδυάζει και αναλγητικό χάπι, χιούμορ Jim Carrey, τρυφερότητα, θαλπωρή, στοργή, φροντίδα και proderm, είναι όνειρο κάθε γυναίκας και καλά θα κάνεις να του φερθείς όπως σου φέρεται και να τον κρατήσεις δίπλα σου γιατί δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια παιδιά εκεί έξω. Αν πάλι τον βαριέσαι, δωσ' τον σε καμια φίλη σου και διάλεξε από την κάβα "κακών παιδιών" που κρατάμε στο μέσα δωμάτιο.
14. Σου λέει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου κατά τη διάρκεια του σεξ


Αν εκτός από το πόσο καλά ξέρεις την τέχνη του κάμα σούτρα, πόσο ωραίο είναι το σώμα σου και τι θέλει να σου κάνει, έχει το μυαλό να σου κάνει και ερωτική εξομολόγηση κατά τη διάρκεια ενός κατά τα άλλα "βρώμικου" σεξ (αν κάνετε vanilla δεν πιάνεται), το αγόρι αυτό σε θέλει κολασμένα. Θέλει να ξυπνάτε μαζί κάθε μέρα για τα επόμενα 142 χρόνια. Να ζήσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου