Τώρα η ΑΠΟΛΥΤΗ επαλήθευση Παΐσιου: «Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν την Ελλάδα, όταν ακούσετε πως…»Τώρα η ΑΠΟΛΥΤΗ επαλήθευση Παΐσιου: «Οι Τούρκοι θα χτυπήσουν την Ελλάδα, όταν ακούσετε πως…»

Ο Άγιος Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης είχε…

κατά καιρούς μιλήσει σε πολλούς ανθρώπους για ό,τι βλέπουμε σήμερα στο Αιγαίο και για ό,τι θα δούμε σύντομα

Συγκεκριμένα θα αναφέρουμε κάποια αποκαλυπτικά σημεία, που αφορούν τις σχέσεις με την Τουρκία.

Ο Γέρων Παΐσιος για Τουρκία, Πόλη, Αιγαίο

– «Οι Τούρκοι τα κόλλυβα τα έχουν στη μέση τους. Θα πάθουν μεγάλο κακό. Τότε θα επέμβη από πάνω ο Ρώσος και θα γίνει όπως τα λέει η προφητεία του Αγίου Κοσμά. Οι μεγάλοι θα φροντίσουν… Την Κωνσταντινούπολη οι Έλληνες πρέπει να τη φυλάξουν. Και, έτσι, ο Θεός θα τη χαρίσει σε μας. Θα μας βοηθήσει ο Θεός, γιατί είμαστε Ορθόδοξοι».

– «Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα τη διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι» Μάρτιος 1994, σελ. 412

– «Οι Τούρκοι έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους».

– «Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός» σελ. 417

Και να η ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ όσων αναφέραμε πιο πάνω:

«Ο Ερντογάν θα κάνει κάτι. Θα έχουμε θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο»

Ανάλυση στην συμπεριφορά της Τουρκίας, έκανε ο γνωστός γεωπολιτικός αναλυτής κ. Ιωάννης Μάζης, καλώντας μάλιστα το ΥΠΕΞ και το Υπουργείο Άμυνας, να θέσουν ΑΜΕΣΩΣ θέμα στον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ.


«Ο Ερντογάν δεν παλεύει για την πατρίδα του, παλεύει για το κεφάλι του. Αν χάσει το Κουρδιστάν και δεν πάρει τίποτα (Αιγαίο), οδεύει προς την αγχόνη ως προδότης της χώρας του!

Αφού θα χάσουν Ανατολικά, τότε θα διεκδικήσουνε αντάλλαγμα Δυτικά.»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου