Δεν έχεις έντονους οργ@σμούς; 7 κολπάκια για να σε πιάσει…. ζαλάδα!Η ζωή είναι μικρή για να μην την ευχαριστιέσαι έτσι ακριβώς όπως πρέπει.Και τι μας δίνει περισσότερο ευχαρίστηση σ αυτή τη ζωή; Σ3Ξ! Καλό και ποιοτικό κρεβάτι.

Αλλά πείτε μου με το χέρι στην καρδιά, πόσες από εσάς ευχαριστιέστε πραγματικά το σ3ξ και… φτάνετε στην κορύφωση; Αφήστε θα απαντήσω εγώ! ΛΊΓΕΣ!Γι’ αυτό εμείς εδώ σου βρήκαμε 7 κόλπα που αξίζει να δοκιμάσεις μέσα στην ημέρα σου για να φτάσεις στην κορύφωση και… να σου μείνει αξέχαστο! Ρίξτε μια ματιά παρακάτω:


1. Να φαντασιώνεσαι μέσα στη μέρα όσο περισσότερο γίνεται
Σe@ολόγοι και ερευνητές επισημαίνουν ότι το μυαλό μας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη σ@ξ\

@ουαλική επιθυμία και έχει τη δύναμη να την αυξάνει με μερικές μόνο αθώες σκέψεις. Δεν είναι απαραίτητο να θες ή να έχεις σκοπό να πραγματοποιήσεις αυτά που σκέφτεσαι, η σκέψη από μόνη της φτάνει και περισσεύει.

2. Μην ντρέπεσαι να πεις αυτά που σκέφτεσαι, όσο βρώμικα κι αν σού ακούγονται #dirt@talk
Δεν πειράζει αν μερικά πράγματα δεν ακούγονται ακριβώς όπως τα είχες φανταστεί, ούτε αν ντρέπεσαι λιγάκι γι’ αυτά που λες. Από τη στιγμή που εκφράζεις το πως αισθάνεσαι την ώρα του σ@ξ, αυξάνεις ακόμη πιο πολύ τη σε@ουαλική σου επιθυμία κι αυτό υποβοηθάει τον οργ

@@σμό σου. Όπως βλέπεις, όλα συνδέονται μεταξύ τους.

3. Κούνησε το σώμα σου με τρόπο που θα σε κάνει να νιώσεις ωραία
Η κίνηση είναι διεγερτική – δε σου έχει τύχει να αποκτήσεις έντονη σe@ουαλική επιθυμία ενώ χορεύεις ή κάνεις γιόγκα; Βρες μια δραστηριότητα που θα περιλαμβάνει κίνηση, ακόμη κι αν δε φαίνεται σeξουαλική με την πρώτη ματιά.

4. Ακούμπησε διάφορα σημεία του σώματος σου, εκτός από τον κόλπο σου
Σαν να λέμε την κλ

@τορίδα ή τις ρ@γες σου. Όταν ενεργοποιείς μια ακόμη ερ@τογενή ζώνη παράλληλα με τον κόλπο σου, προκαλείται ο λεγόμενος «ανάμεικτος οργ@σμός». Επίλεξε εσύ τις περιοχές που θα συνδυάσεις για να πετύχεις τον τέλειο οργα

@σμό.5. Μη σκέφτεσαι πως δείχνει το σώμα σου, αλλά το πως θα το κάνεις να νιώσει καλύτερα
Μπορεί να σου μοιάζει αυτονόητο, αλλά το να δίνεις προσοχή στις σε@ουαλικές ανάγκες του σώματός σου είναι το Α και το Ω για να φτάσεις σε οργ@σμό. Ποιες σκέψεις δε χωράνε σε τέτοιες στιγμές; Το πως δείχνει το σώμα σου στην τάδε στάση ή αν θα τελειώσεις άμεσα, όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός, let it be.

6. Δοκίμασε να αυν@νιστείς μπροστά στο σύντροφο σου
Με αυτό τον τρόπο θα ερε@ιστείς όχι μόνο εσύ, αλλά κι εκείνος (s3xiness στο φουλ δηλαδή) ενώ ταυτόχρονα θα του δώσεις και μερικές οδηγίες για να σε ικανοποιήσει ακόμη περισσότερο.
Extra tip Νο1: Δε χρειάζεται να έχεις ως αυτοσκοπό το να ολοκληρώσεις, μιας κι αυτή η σκέψη σε αγχώνει και σε αποσυντονίζει. Ο στόχος σ’ αυτή την περίπτωση είναι ένας και μοναδικός: η απόλυτη ικανοποίηση.
Extra tip No2: Δοκίμασε επίσης να αυνανιστείς σε διαφορετικές στάσεις, μέχρι να πετύχεις αυτή που σε κάνει να νιώθεις όσο καλύτερα γίνεται (από doggy style μέχρι girl on top, θα δεις πόσο τρομερά διαφέρει η αίσθηση).

7. (Ή απλά) Πες του τι θέλεις τι να σου κάνει/κάνετε
Οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι το να δίνεις οδηγίες στο σύντροφο σου, κάνει τη φαντασία σου (και του) να οργιάζει, τα αίματα να ανάβουν ενώ ταυτόχρονα είναι ένας φανταστικός τρόπος να πάρεις αυτό που θέλεις στο σeξ. Τρία σε ένα δηλάδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου