Πριν 6 χρόνια βίασε ένα 8χρονο κορίτσι και του κατέστρεψε τη ζωή. Σήμερα τον εκδικείται για όσα της έχει κάνει!





Αυτός ο 50χρονος άντρας που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία γλύτωσε την φυλακή και καταδικάστηκε σε κοινωνική εργασία αφού Biασε ένα 8χρονο κοριτσάκι.
Μετά από αυτό το περιστατικό, μετακόμισε στην γειτονιά του κοριτσιού – τρομοκρατώντας μητέρα και κόρη. Έξι χρόνια μετά όμως, το κορίτσι αποφάσισε να δώσει ένα φρικτό δώρο στον άντρα που της κατέστρεψε τη ζωή.



Ένας δικαστής προσφέρεται να πληρώσει την ποινή μιας έφηβης η οποία μαχαίρωσε έναν παιδόφιλο που την κακοποιούσε όταν ήταν παιδί. Το 15χρονο κορίτσι ήταν μόλις 8 όταν το κακοποίησε $εξουαλικά ένας άντρας ο οποίος γλίτωσε την φυλακή.

Το 2009, ο 56χρονος κρίθηκε ένοχος από τους δικαστές για την κακοποίηση του κοριτσιού όταν ήταν μικρή.

Σαν τιμωρία τον έθεσαν μόνο υπό παρακολούθηση αντί να μπει στην φυλακή, σύμφωνα με το Mirror. Το κορίτσι, που ήταν 14 τότε, ένιωσε ότι το σύστημα απόδοσης δικαιοσύνης είχε αποτύχει. Ο άντρας άρχισε να την κακοποιεί και να της κάνει bullying με το που αφέθηκε ελεύθερος από το δικαστήριο.



Τον Νοέμβριο του 2015, πήγε στο σπίτι του άντρα και του είπε, “Θα σε σκοτώσω”, και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε στο στή8ος μπροστά στην οικογένεια του. Ο κατήγορος είπε ότι το μαχαίρι μπήκε στην θωρακική κοιλότητα του άντρα και έκοψε την αρτηρία που παρείχε αίμα στην στον δεξιό κόλπο της καρδιάς του. Ο 56χρονος μεταφέρθηκε στην εντατική και χρειάστηκε μετάγγιση αίματος, αλλά σώθηκε.



Μετά το περιστατικό, η κοπέλα είπε στην θεία της, “Πες στην μαμά μου ότι την αγαπώ” και παραδόθηκε. Είπε στις αρχές ότι σκότωσε κάποιον και παραδέχτηκε ότι τον μαχαίρωσε, περιγράφοντας τον άντρα σαν παιδόφιλο. Την συνέλαβαν για απόπειρα φόνου και την καταδίκασαν σε 2 χρόνια κράτησης σε φυλακές νέων για απόπειρα τραυματισμού με σκοπό να προκαλέσει σωματική βλάβη.



Ο δικαστής Jonathan Durham Hall αρνήθηκε να επιβάλει υποχρεωτική αποζημίωση στο θύμα. “Θα ήταν ντροπή να στείλω μια επιζήσασα σαν εσένα στην φυλακή”, είπε στο κορίτσι. Ο παιδόφιλος κατέστρεψε την ζωή του κοριτσιού, κάνοντας τον Hall να την τιμωρήσει σκληρά.

Ο Hall ευχήθηκε στην έφηβη καλή τύχη και είπε για τον δράστη, “Το δικαστήριο, θα έλεγα εκ των υστέρων, του φέρθηκε επιεικώς, αλλά τα πράγματα έχουν αλλάξει.”

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου