ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάγωσε η Τζούλια Αλεξανδράτου – Απόφαση Καταπέλτης 5 χρόνια ΦΥΛΑΚΗ για τα ΜΑΤΩΜΕΝΑ 150.000€


Μεγάλο Σοκ για την Τζούλια Αλεξανδράτου.Η απόφαση ήταν καταπέλτης και της έκοψε το χαμόγελο.5 χρόνια στη Φυλακή δεν είναι και λίγα!


Την Τσάκισε το ΣΔΟΕ – Σε ποινή φυλάκισης 5 ετών καταδικάστηκε η Τζούλια μετά την απόφαση του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.Κρίθηκε ένοχη για ψευδή υπεύθυνη δήλωση σε δημόσια αρχή,επί σκοπού φοροδιαφυγής και η ποινή φυλάκισης έχει ανασταλτικό χαρακτήρα!

Έτσι γράφτηκε ο επίλογος σε μια δικαστική υπόθεση που ξεκίνησε το 2010 σχετικά με το περιβόητο ερωτικό dvd της Τζούλιας και του Γάλου πορνοστάρ Αν Σκοτ!Αρχικά το dvd πλασαρίστηκε στο κοινό ως προσωπικές στιγμές της Τζούλιας που διέρρευσαν παρά την θέλησή της.Όπως ήταν αναμενόμενο το ΣΔΟΕ κάλεσε για έλεγχο την Τζούλια και την εταιρεία παραγωγής sirina.

H Τζούλια αρχικά υποστήριξε ότι δεν είχε λάβει χρηματική αμοιβή ούτε υπήρχε κάποιο συμφωνητικό με την εταιρεία στην προσπάθεια της να αποκρύψει το μη δηλωθέν ποσό.Η Sirina όμως κατέθεσε το συμφωνητικό βάσει του οποίου η Τζούλια Αλεξανδράτου φέρεται να είχε εισπράξει 150.000 ευρώ για το περιβόητο dvd,,,

Δεν είναι και λίγα ούτως ή άλλως μάτωσε για να βγάλει τα λεφτά…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου