Η ΝΩΑΙΝΑ ΤΑ XΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ X-FACTOR ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟ SHOW ΚΩ@Ο ΔΕΝ ΘΕΛΑΤΕ? ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ !
Εκτός εαυτού η πρώην παίκτρια του X Factor! Απαντά με βωμολοχίες και στοχοποιεί τους κριτές.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή… Στην πρώτη εμφάνιση της η Νωαίνα τραγούδησε το «Bad things» και ο Θοδωρής Μαραντίνης στην κριτική του σχολίασε πως πως ερμηνευτικά δεν ήταν ούτε παιχνιδιάρα ούτε σέ@ι, όπως «σήκωνε» το κομμάτι. Η Νωαίνα διαμαρτυρήθηκε… και στη συνέχεια έγινε πιο παιχνιδιάρα προκαλώντας τον Σάκη Ρουβά να βρει το μουστάκι της!Στα παρασκήνια η κουβέντα περιστράφηκε γύρω από αυτό, με την Νωαίνα να κατεβάζει το παντελόνι της, δείχνοντας τα οπίσ@ια της στην κάμερα.
Ακολούθησε η αντίδραση του Γιώργου Θεοφάνους, αλλά και η απάντηση της Νωαίνας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή». Απάντηση μάλλον διαφορετική από αυτή που έδωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.
«Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδι@ρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέ@υ Νωαίνα, παίξε λίγο on sta@e με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κώ@

ο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο.

Κάθε Λάιβ και Σε ξότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις;

Ττααα χχχ», έγραψε η πρώην παίκτρια του X Factor και ανέβασε μια φωτογραφία με ένα καρτούν να δείχνει τα οπίσθια του όσο οι υπόλοιποι στο πλήθος κοιτούν αποσβολωμένοι.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου