Η καuτή εξομολόγηση μια ιερό@ουλης: «Τι κάνω στους παρ@eνους και με πόσους άνδρες πάω καθημερινά»

Από το να «παίρνεις» την παρ@eνιά σπουδαστών, στο να «εξυπηρετείς» μέχρι και επτά πελάτες την ημέρα, η εντυπωσιακή εργάτρια του σ@κ αποκαλύπτει πώς είναι να εργάζεται κανείς σε νόμιμο οίκ0 αν0χής.
Η Sarah Greenmore, από τη πόλη Carson της Νεβάδα των ΗΠΑ, απάντησε με ειλικρίνεια σε ερωτήσεις που της τέθηκαν σε διαδικτυακό ιστότοπο, σύμφωνα με τη Mirror.
Όπως αποκάλυψε η νεαρή, κερδίζει περί τις 6.000 λίρες Αγγλίας, σε ένα 15θήμερο ενώ όπως τόνισε, εγκατέλειψε την πρωινή δουλειά της σε σαλόνι ομορφιάς, λόγω των μικρών εσόδων. Ο οίκ00 αν0χής που εργάζεται, στο Moonlite Bunny Ranch, «πρωταγωνιστεί» σε ριάλιτι σόου, το Cathouse.
Ιδού μερικά πιπεράτα που εκμυστηρεύτηκε:
Το πιο κουραστικό μέρος της δουλειάς της, είναι όταν εκείνη είναι από πάνω, αποκάλυψε και πρόσθεσε ότι το «ρ0ζ» σπίτι, δεν επισκέπτονται συχνά γυναίκες πελάτες γιατί «αυτό που θέλουν δεν είναι σeξ, αλλά λίγη οικειότητα, ή απλά έρχονται για πλάκα».
Όταν η Greenmore, ρωτήθηκε αν η εργασία της επηρεάζει τις προσωπικές της σχέσεις, ήταν σαφής λέγοντας ότι για αρκετά χρόνια έβγαινε με έναν π0ρν0στάρ-πράγμα που δεν επηρέασε τη σχέση τους. «Τελικά χωρίσαμε, όχι λόγω της φύσης της δουλειάς μας, αλλά από πρόσωπα του περιβάλλοντός μας», είπε. «Εξάλλου, δεν έχω ανάγκη από ραντεβού. Έχω τους πελάτες που πληρώνουν….», σημειώνει.
πηγη  .olanews.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου