Ντοκουμέντο: H στιγμή της «βουτιάς θανάτου» - Θρήνος για τον 15χρονο Μάριο και τη 16χρονη Δήμητρα



Aνείπωτη τραγωδία, με θύματα δυο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, συγκλονίζει από τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/12/2016) τη Μυτιλήνη.





Το περιστατικό έγινε στην προκυμαία του λιμανιού, στις 03:30 τα ξημερώματα, λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο.


Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και έπεσε στη θάλασσα.

Όπως αναφέρει το lesvosnews.net, νεκροί είναι ο 15χρονος, Μάριος Χουλιάρας από την Αγιάσο και η 16χρονη, Δήμητρα Χατζηγιαννάκη από τον Αφάλωνα.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως είναι σοκαριστικές. Το ένα από τα θύματα, το 15χρονο αγόρι, ήταν αδερφός του 20χρονου οδηγού. Μαζί τους στο αυτοκίνητο και ο δίδυμος αδερφός του Μάριου.


Το χρονικό της τραγωδίας

Μετά από διασκέδαση σε νυχτερινό κέντρο, λίγα μέτρα από το σημείο της τραγωδίας, δυο 20χρονοι, δυο 15χρονοι και ένα 16χρονο κορίτσι μπήκαν στο αυτοκίνητο για να επιστρέψουν σπίτια τους.

Λίγα μέτρα από το παλιό Δημαρχείο, το αυτοκίνητο που κατευθυνόταν από την πλατεία Σαπφούς προς το Δημοτικό Θέατρο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ανέβηκε στο διπλό κράσπεδο του πεζοδρομίου και έπεσε στη θάλασσα.



Προηγουμένως, προσέκρουσε σε αλιευτικό σκάφος.

Οδηγός ήταν ο 20χρονος και ο συνοδηγός ο συνομήλικός του. Στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ήταν τα 15χρονα δίδυμα αγόρια, αδέλφια του 20χρονου οδηγού, κι ένα 16χρονο κορίτσι.

Οι δυο 20χρονοι πρόλαβαν και άνοιξαν τις πόρτες του δίθυρου αυτοκινήτου. Με τη βοήθεια ενός άνδρα του Λιμενικού που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι και έπεσε στη θάλασσα, αλλά και τριών μεταναστών, που επίσης έτυχε να είναι στο σημείο, βγήκαν από το βυθισμένο αυτοκίνητο τα τρία παιδιά (οι δυο 20χρονοι και ο ένας 15χρονος) που είχαν εγκλωβιστεί.

Δυστυχώς, τα άλλα δυο παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά αργότερα.

Και οι τρεις διασωθέντες νοσηλεύονται τραυματισμένοι και σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση διερευνάται από το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης.

Στο μεταξύ, όπως φαίνεται σε βίντεο - ντοκουμέντο από κατάστημα που βρίσκεται στο λιμάνι της Μυτιλήνης, το αυτοκίνητο του οποίου διακρίνονται τα φώτα, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και καταλήγει στη θάλασσα.




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου