Μαμά ΤΑ ΧΑΝΕΙ τελείως όταν βρίσκει Φωτογραφίες της Κόρης στο Προφίλ άγνωστου στο Facebook που ισχυρίζεται ότι είναι Μπαμπάς της!



Όπως πολλοί περήφανοι γονείς στην εποχή των social media, στην Danica αρέσει να μοιράζεται φωτογραφίες της αξιολάτρευτης κόρης της στη σελίδα της στο Facebook. Αλλά η Danica έχει επίγνωση των ψηφιακών κινδύνων και φρόντισε να ρυθμίσει το προφίλ της στις ιδιωτικές ρυθμίσεις.

Αυτό που η Danica δεν είχε συνειδητοποιήσει ήταν ότι ενώ το προφίλ της ήταν ιδιωτικό, οι δημοσιεύσεις της ήταν δημόσιες.

Το 2015, ένας από τους φίλους της Danica στο Facebook παρατήρησε τουλάχιστον πέντε φωτογραφίες της 4χρονης κόρης της Bryleigh, στο προφίλ ενός εντελώς ξένου. Όποιος κι αν είναι είχε κλέψει και αναδημοσιεύσει τις εικόνες της Bryleigh χωρίς τη συγκατάθεση της Danica.

Ο ξένος, με το όνομα Ramon Figueroa, ισχυρίστηκε ότι η Bryleigh ήταν κόρη του! Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνουν λεζάντες όπως, «Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η κόρη μου δεν μου μοιάζει» και, «Έτσι μοιάζει το πρωί… είπε μπαμπά σταμάτα να βγάζεις φωτογραφίες.»


Η Danica ήταν τρομοκρατημένη. Έστειλε ένα μήνυμα στον Figueroa και του ζήτησε νααφαιρέσει τις φωτογραφίες της Bryleigh – αλλά αυτός την απέκλεισε γρήγορα από οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία.

Η οργισμένη μητέρα ανέφερε τις φωτογραφίες στο Facebook, και το ίδιο έκαναν και 40 από τους φίλους της, που ενώθηκαν υπέρ της Bryleigh.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου