Έδιωξαν γυναίκα από πτήση λόγω του ντεκολτέ της






Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει υπόθεση εκδίωξης μιας γυναίκας στις ΗΠΑ από πτήση εξαιτίας- όπως υποστηρίζει η ίδια- του ντεκολτέ της.

Μιλώντας στο Inside Edition, η 21χρονη Μπρέντα, που απασχόλησε τα ΜΜΕ νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα δήλωσε πως «νιώθω απαίσια, δεν μπορώ να κοιμηθώ. Με επηρεάζει στα αλήθεια».

Όπως υποστηρίζει, της είπαν να φύγει από αεροσκάφος της Spirit Airlines που πραγματοποιούσε πτήση από τη Νέα Ορλεάν στο Φορτ Λοτερντέιλ, με τις αεροσυνοδούς να την κατηγορούν στην αρχή ότι ήταν μεθυσμένη και με προκλητική συμπεριφορά. «Με ρώτησαν αν ήμουν πιωμένη. Τους είπα όχι, είμαι καλά».




Τότε, όπως λέει, μια αεροσυνοδός αναφέρθηκε στο ντεκολτέ της και της είπε να το καλύψει. Ένας άλλος επιβάτης, ωστόσο, τράβηξε φωτογραφία για να δείξει πως αυτό που φορούσε δεν ήταν υπερβολικό.




«Είπαν πως το σώμα μου ήταν πολύ εκτεθειμένο και ήταν προφανές πως μιλούσαν για το στήθος μου και είπαν “κάλυψέ το”» είπε, προσθέτοντας πως «νιώθω πως αν ήμουν μικρότερου μεγέθους ή κάποια με μικρότερο στήθος, δεν θα υπήρχε πρόβλημα».




Η Μπρέντα, η οποία είναι σερβιτόρα, είπε πως ντράπηκε τόσο πολύ που φόρεσε το παλτό της.




Επίσης, κατηγορεί τις αεροσυνοδούς ότι έψαχναν αφορμή να την διώξουν, και υποστηρίζει πως η κατηγορία ήταν ψεύτικη. «Αυτό που μαθαίνω από άλλους επιβάτες είναι ότι έφεραν ένα άλλο μέλος του πληρώματος να γεμίσει την άδεια θέση» λέει η ίδια, ενώ μια άλλη επιβάτης, η Κάθι Σουπ- η οποία επίσης εκδιώχθηκε από την πτήση- την υποστηρίζει. «Της φέρθηκαν απαίσια» δήλωσε επίσης στο Inside Edition.




Η Spirit Airlines αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας πως το ντεκολτέ δεν ήταν ο λόγος για την εκδίωξή της, αλλά το ότι ήταν μεθυσμένη και πως άλλοι επιβάτες παραπονέθηκαν για τη συμπεριφορά της. Ακόμη, διαψεύδεται πως εκδιώχθηκε για να υπάρξει χώρος για άλλο μέλος του πληρώματος.




Σε κάθε περίπτωση, η υπόθεση έχει προκαλέσει αίσθηση στα social media, όπου έχει δημιουργηθεί hashtag ονόματι #FreeTheCleavage. Mία από τους υποστηρικτές της είναι η Ελ Τζόνσον, μοντέλο του Instagram, που προέβη σε…εύγλωττα σχόλια από τον λογαριασμό της στο κοινωνικό δίκτυο, δηλώνοντας πως…δεν πρόκειται να πετάξει με τη συγκεκριμένη εταιρεία.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου