ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΣΤΗΝ…ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΜ! Οι κλειστές τράπεζες έδωσαν άλλοθι στους παράνομους εραστές






Η δίψα της για αχαλίνωτο σεξ με τον εύπορο εραστή της την οδήγησε σε ασύστολα ψέματα στον ανυποψίαστο σύζυγό της. Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να χρησιμοποιήσει ως δικαιολογία, προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά με τον εραστή της, την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλονται εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στις ουρές των ΑΤΜ των τραπεζών.

Σύμφωνα με τη Starpress, η υπόθεση, που πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις, καθώς ο απατημένος σύζυγος την έπιασε να λέει ψέματα για τις… ουρές των ΑΤΜ, έγινε πριν από μερικές ημέρες στην πόλη του Άργους. Οι γείτονες έγιναν αυτήκοοι μάρτυρες του μεγάλου καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι, που, δυστυχώς, είχε και ξύλο.

Από την περασμένη εβδομάδα, οπότε οι τράπεζες είναι κλειστές, η νεαρή γυναίκα με τον άνεργο σύζυγο αλλά και τον φραγκάτο εραστή έβρισκε ευκαιρία να συναντάται πιο συχνά με τον παράνομο δεσμό της. Έλεγε στον άντρα της ότι πάει στο ΑΤΜ της τράπεζας για να κάνει ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό τους, σε υποκατάστημα της Πειραιώς.

Φέρεται, μάλιστα, να ισχυριζόταν στον σύζυγο ότι η ταλαιπωρία της ήταν απίστευτη, καθώς έπρεπε να περιμένει για τουλάχιστον 2-3 ώρες στην ουρά του ΑΤΜ!

Η αλήθεια, ωστόσο, ήταν ότι η νεαρή γυναίκα έβρισκε ως δικαιολογία την ουρά για να συναντά τον εραστή της, ο οποίος, μετά το αχαλίνωτο σεξ, τη… χαρτζιλίκωνε. Με βάση πάντα την ίδια πηγή, περιχαρής, η γυναίκα επέστρεφε στο σπίτι ικανοποιημένη σεξουαλικά αλλά και οικονομικά.


Μια του… κλέφτη

Την περασμένη Παρασκευή, όμως, ο άνεργος σύζυγος -που έδειχνε να απορεί και να προβληματίζεται με τη μεγάλη προθυμία της γυναίκας του να πηγαίνει και να στήνεται με τις ώρες για να κάνει ανάληψη 60 ευρώ- αποφάσισε να πάει στην τράπεζα λίγο μετά την αναχώρησή της από το σπίτι.

Διαπίστωσε, λοιπόν, ότι η σύζυγός του δεν βρισκόταν στην ουρά του ΑΤΜ, γεγονός το οποίο του προκάλεσε θυμό. Επέστρεψε στο σπίτι του και περίμενε τη γυναίκα του. Μόλις εκείνη κατέφτασε, τη ρώτησε σε έντονο ύφος πού ήταν. Εκείνη, πάλι, με… αθώο ύφος τού απάντησε ότι ήταν στην ουρά της τράπεζας. Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός όπως και τα όσα επακολούθησαν, τα οποία ακούστηκαν σε ολόκληρη τη γειτονιά.

– Πού ήσουν τόσες ώρες;

– Μα, περίμενα στην ουρά, στην τράπεζα…

– Ποια ουρά μου τσαμπουνάς; Πέρασα πριν από τρία τέταρτα από κει και δεν σε βρήκα!

– Από ποια τράπεζα πέρασες, αγάπη μου;

– Από την Πειραιώς!

– Είδες που την… πάτησες; Εγώ ήμουν στην ουρά της… Εθνικής, φέρεται να απάντησε ετοιμόλογα η άτακτη σύζυγος, η οποία δεν έπεισε τον άνδρα της, ο οποίος λένε ότι την ξυλοκόπησε.




ΠΗΓΗ: Star press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου