Το τερμάτισε νεαρή φοιτήτρια από το ΤΕΙ Αθήνας στην Καλαμάτα
Μια γυναίκα, ηλικίας 22 ετών, που σπουδάζει στο ΤΕΙ Αθήνας σκόρπισε τον πανικό με τα όσα διέπραξε.

Το απίστευτο σκηνικό, ξεκίνησε στη διασταύρωση Κανάρη και Βαλαωρίτου, στο ύψος των Ταξιαρχών, όταν η νεαρή εισέβαλλε απρόσκλητη σε αυτοκίνητο, στη θέση του συνοδηγού.

Ο νεαρός οδηγός της ζήτησε να βγει και όταν αυτή του αρνήθηκε, βγήκε έξω για να τη βγάλει από το ΙΧ, από τη θέση του συνοδηγού. Τότε η κοπέλα έκλεισε τις ασφάλειες, πήγε στη θέση του οδηγού κι έκλεψε το αυτοκίνητο. Στη γωνία Κανάρη και Γεωργούλη στο κέντρο της πόλης χτύπησε τα πρώτα σταθμευμένα αυτοκίνητα και βγήκε στην Αριστομένους.

Ωστόσο, μέχρι τα φανάρια Βασ. Γεωργίου και Φραντζή που βρίσκονται σε κεντρικούς δρόμους, δεν υπάρχουν μαρτυρίες για τρελή κι επικίνδυνη οδήγηση. Αλλά μετά τα φανάρια το αυτοκίνητο ανέβηκε δεξιά σε ποδηλατόδρομο και χτύπησε κάπου με αποτέλεσμα να χάσει τον προφυλακτήρα και κάποιο άλλο κομμάτι.

Επειτα, αφού κατέβηκε στο δρόμο με μεγάλη, ασυνήθιστη ταχύτητα, με τον κόσμο να μην πίστευε αυτό που έβλεπε και ενώ δεν χωρούσε στο δρόμο από τα αυτοκίνητα που κατέβαιναν στην Αριστομένους, τα προσπέρασε από δεξιά σε εργοτάξιο που υπάρχει στη συνέχεια του δρόμου, παρασέρνοντας τις σιδερένιες βέργες και τα πλαστικά της προστατευτικής περίφραξης.

Ακολούθως μετά την οδό της Βασ. Κωνσταντίνου ξαναχτύπησε σταθμευμένα αυτοκίνητα και στο ύψος της Αριστοτέλους χτύπησε ένα σταθμευμένο αγροτικό, ένα βανάκι Μερσεντές που υπήρχε στο δρόμο και συνέχισε από δεξιά ενώ η τρελή πορεία του αυτοκινήτου σταμάτησε λίγο πιο κάτω, όταν σφήνωσε σε αυτοκίνητο και δεν μπορούσε να περάσει. Οδηγοί και περαστικοί στο σημείο που έσπευσαν να δουν τι συμβαίνει και τι ακριβώς έχει συμβεί στην κοπέλα δεν μπορούσαν να την ηρεμήσουν, ενώ αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο φορώντας πολιτικά ρούχα και έσπευσε κι αυτός να δει τι γίνεται εισέπραξε μια μπουνιά από την 22χρονη.

Να σημειωθεί, ότι υπολογίζεται πως οι ζημιές που προκάλεσε είναι σε 22 οχήματα ενώ συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομικής Διεύθυνση Μεσσηνίας.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου