Προστασία Από Το Κακό Μάτι




ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΟΦΑΓΙΑ. ΤΑΡΩΤΩ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ.



Στην καθημερινότητα μας είναι πολλές οι φορές που νιώθουμε ότι κάτι αρνητικό είναι επάνω μας και μας επηρεάζει τόσο στους καθημερινούς μας ρυθμούς όσο και σωματικά με ημικρανίες και πονοκεφάλους.

Αυτή η ενέργεια ονομάζεται ασυνείδητη μαγγανεία ή “κακό μάτι”.

Το αναφέρουμε ασυνείδητη μαγγανεία γιατί μπορεί να έχει γίνει από κάποιο κοντινό και αγαπητό μας πρόσωπο όχι για να μας κάνει κακό αλλά από θαυμασμό του για εμάς.
Απλά Και Καθημερινά Tips Για Την Αποφυγή Τέτοιον Καταστάσεων Ακολουθούν Παρακάτω!
Η καθημερινή προσευχή σας προφυλάσσει από κάθε αρνητικό και καθαρίζει την αύρα και τον χώρο σας.
Όταν γυρνάμε σπίτι κάνουμε ένα μπάνιο με ειδικό σαπούνι που εξουδετερώνει κάθε αρνητικότητα από επάνω μας.
Τα ρούχα μας είτε τα βάζουμε κατευθείαν στο πλυντήριο είτε τα βγάζουμε έξω στο μπαλκόνι ώστε να αεριστούν καλά.
Το σπίτι θα πρέπει καθημερινά να αερίζεται καλά σε όλους τους χώρους. Ανοίξτε μπαλκονόπορτες και κουρτίνες ώστε να αλλάξει ο αέρας και να μπεί το φως του ήλιου μέσα.
Λιβανίζουμε όσο πιο συχνά μπορούμε τον χώρο μας λέγοντας μία προσευχή προστασίας.
Έχουμε μάθει απέξω ή κουβαλάμε πάντα μαζί μας μια προσευχή ξεμάτιασμα ώστε και σε εξωτερικούς χώρους να είμαστε έτοιμοι να αποβάλουμε κάθε αρνητικό.
Αποφεύγουμε να ξεματιάζουμε τον καθένα που μας το ζητάει αλλά και αν το κάνουμε αμέσως μετά ξεματιάζουμε και τον εαυτό μας.
Φυτέψτε στο μπαλκόνι σας βότανα και φυτά που είναι καθιστικά και αντιστρέφουν τις αρνητικές ενέργειες όπως ο απήγανος, ο βασιλικός, η δάφνη κ.α.
Ανάβετε στο σπίτι σας λευκά και σιελ αρωματικά ρεσώ.
Μην λέτε τα σχέδια σας και τις επαγγελματικές ή ερωτικές σας κινήσεις στον καθένα. Κρατάτε τα σχέδια σας για τον εαυτό σας μέχρι να πάρουν σάρκα και οστά.
Να είστε προσεκτικοί στα δώρα που λαμβάνεται. Ελέγξτε τους σκοπούς και τους λόγους και καθετί που θεωρείτε αρνητικό ή αποβάλετο το ή καθαρίστε το ενεργειακά πριν το βάλετε στο σπίτι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου