ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΥΡΣΙΝΗΣ …. ΔΥΣΤΥΧΩΣ...




Η απόφαση των γιατρών και το μεγάλο ρίσκο που καλούνται να πάρουν
Στο «κόκκινο» είναι η αγωνία όλων σχετικά με την υγεία της Μυρσίνης Αρναούτη, η οποία συνεχίζει
να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην
Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr, η 31χρονη συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη στο μοιραίο εκείνο τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου, έχει βγει ξανά από την καταστολή στην οποία είχαν «ρίξει» οι γιατροί εκ νέου τις τελευταίες ημέρες!
Έχουν περάσει 35 μέρες από το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, με την όμορφη κοπέλα από την Μυτιλήνη να συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και τους γιατρούς που παρακολουθούν στενά την υγεία της να αποφεύγουν τα «μεγάλα» λόγια σχετικά με την πορεία της υγείας της.
Ωστόσο βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη απόφαση, την οποία και καλούνται να πάρουν! Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το Youweekly.gr, οι γιατροί είχαν ξυπνήσει την 31χρονη, με την αντίδραση της, κατά πολλούς (αλλά όχι και για τους
γιατρούς) να μην είναι φυσιολογική, αφού άρχισε να βρίζει τους πάντες.
Εδώ αξίζει να σημειωθεί, επειδή πολλά έχουμε διαβάσει τις τελευταίες μέρες, ότι η Μυρσίνη Αρναούτη δεν είναι ακόμα σε θέση να καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί. Το μεγάλο ρίσκο που καλούνται να πάρουν οι γιατροί από εδώ και στο εξής είναι αν θα κρατήσουν εκτός καταστολής την 31χρονη ή θα την επαναφέρουν σ’ αυτή! Μια απόφαση που εμπεριέχει τεράστιο ρίσκο.
Ο λόγος που η κοπέλα βρίσκεται σε καταστολή, πλην όλων των άλλων, είναι ότι έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα και οι πόνοι είναι αφόρητοι! Ωστόσο με τις μέρες να περνούν οι γιατροί πρέπει να κάνουν το βήμα… παραπάνω! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Athensmagazine.gr, έχει αποφασιστεί, σε συνεννόηση πάντα με την μητέρα της, Νατάσα, να κρατήσουν την Μυρσίνη, για όσο μεγαλύτερο διάστημα γίνεται εκτός καταστολής ώστε να δουν πως θα αντιδράσει ο οργανισμός της, όμως στην παραμικρή επιπλοκή θα την επαναφέρουν.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι γιατροί είχαν κάνει τραχειοστομία στην Μυρσίνη προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της και να μπορέσουν να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα επόμενα βήματα..
ΠΗΓΗ. Athensmagazine.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου