Διεστραμμένος νέος περιέλουσε γατάκι με βενζίνη και του άναψε φωτιά – Σοκαριστικές Εικόνες



Ένας δεκαεννιάχρονος άντρας παραδόθηκε στην αστυνομία, αφού παραδέχθηκε ότι περιέλουσε ένα μικρό γατάκι με βενζίνη και του έβαλε φωτιά. Το άσχημα καμμένο γατάκι βρέθηκε δεμένο με ένα σχοινί σε μια φυτεία καλαμποκιού στην Indiana, δίπλα στην πόλη Crawfordsville, κοντά στην Indianapolis.


Ο Noah Riley είπε στους αστυνομικούς ότι αφού είδε αρκετές κοινοποιήσεις σχετικές με το γατάκι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποφάσισε να “λύσει το θέμα”. Η βάρβαρη και αποτρόπαιη πράξη του έγινε αντιληπτή όταν ο συνταξιούχος πυροσβέστης Steve Wright είδε τον καπνό και τις φλόγες στο λιβάδι πίσω από το σπίτι του την Τετάρτη το βράδυ.

Το γατάκι ήταν μούσκεμα στη βενζίνη και είχε πάνω στο κεφάλι του ένα πυροτέχνημα που δεν έλεγε να ξεκολλήσει.



Η γούνα του ζώου ήταν καμμένη εντελώς και το γατάκι ήταν σε κακή κατάσταση. Όπως ήταν φυσικό, ήταν τρομοκρατημένο.




Το γατάκι ήταν δεμένο στο σημείο που βρέθηκε ώστε να μην μπορεί να αποδράσει. Το πυροτέχνημα που ήταν κολλημένο στο κεφάλι του δεν έφευγε με τίποτα.

“Ήταν πάρα πολύ ήσυχο. Προσπαθούσε να κουνηθεί ελαφρά, αλλά επειδή ήταν δεμένο δεν μπορούσε. Κι είχε αυτό το βλέμμα στα μάτια του…” λέει ο Wright.

Πιστεύεται ότι το γατάκι κατάφερε να επιβιώσει μόνο επειδή στεκόταν σε μια λιμνούλα που βοήθησε να σβήσουν μερικές φλόγες.

Το γατάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζώων Purdue Animal Hospital για να ολοκληρωθεί η θεραπεία του, αλλά έχει μπροστά του πολύ δρόμο μέχρι την ανάρρωση.

Είναι πραγματικά αποτρόπαιο να κινδυνεύει η ζωή ενός αθώου πλάσματος που δεν έφταιξε σε κανέναν. Ο νεαρός θα πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά για τις βάναυσες μα κυρίως αδικαιολόγητες πράξεις του.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου