Ελένη Μενεγάκη: Όλη η αλήθεια για τους μισθούς που τους χρωστάει ο Alpha-Γι’αυτό η παρουσιάστρια σταμάτησε τόσο καιρό την εκπομπή της



Στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» μίλησε η τηλεκριτικός Τίνα Μεσσαροπούλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην «αγαπημένη» της Ελένη Μενεγάκη! ]
Όπως είναι γνωστό, η Ελένη φέτος έχει κάνει πολλές αλλαγές στην εκπομπή της για να την κρατήσει «ψηλά» σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτό ακριβώς είναι που σχολιάζει και η Τίνα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Η μεγάλη αλλαγή που κάνει φέτος, είναι ότι κάνει εκπομπή».

Όσον αφορά τώρα, τους λόγους για τους οποίους η ξανθιά παρουσιάστρια σταμάτησε την εκπομπή της για 10 ολόκληρες μέρες από τον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού, δεν είναι άλλος από την καθυστέρηση πληρωμών του σταθμού, όπως φυσικά σας είχαμε ενημερώσει πρώτοι μέσα από το Youweekly.gr. Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια.



«Η Ελένη Μενεγάκη δεν κάνει τίποτα τυχαία, μην θεωρήσετε δηλαδή τυχαίο το γεγονός ότι η Ελένη έλειπε 10 μέρες από την εκπομπή, δεν ήταν δηλαδή μόνο για να ξεκουραστεί», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου. Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε για την «βασίλισσα» της τηλεόρασης:



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου