Αποτοξίνωση: 6 εύκολοι τρόποι για να αισθανθείς πιο… ελαφριά!




Μια δίαιτα αποτοξίνωσης μπορεί να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις πιο εύκολα μια διατροφή για να χάσεις κιλά, αλλά και να σε κάνει να νιώσεις πιο ελαφριά μετά από μια κακή διατροφή ή και πολλές!

Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο μενού, αρκεί να εστιάσεις στις τροφές που κάνουν καλό στον οργανισμό σου και να αποφύγεις επεξεργασμένες τροφές και ζάχαρη.

Ανακάλυψε 6 τροφές, ιδανικές για αποτοξίνωση:


Νεροκάρδαμο: Ένα βότανο που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και στις σαλάτες σου ή σε μια μακαρονάδα. Είναι διουρητικό και βοηθάει στην καλή λειτουργία του συκωτιού.

Νερό με λεμόνι: Η βιταμίνη C που έχει το λεμόνι θα βοηθήσει τον οργανισμό σου να αποτοξινωθεί και να κάψει λίπος. Πιες νερό με λεμόνι κάθε πρωί και για καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος.

Φυλλώδη λαχανικά: Μπορείς να τα καταναλώσεις ωμά, στον ατμό ή και βραστά σα σαλάτα. Φρόντισε ώστε να συνοδεύεις το γεύμα σου πάντα με φυλλώδη λαχανικά για να χάσεις κιλά και να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου.

Φρέσκα φρούτα: Είναι πλούσια σε βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και φυτικές ίνες. Ιδανικά για κάθε δίαιτα αφού όχι μόνο σε χορταίνουν αλλά δίνουν και στον οργανισμό σου πολλά θρεπτικά συστατικά.

Λάχανο: Ιδανικό για την καλή λειτουργία του ήπατος, το λάχανο δεν θα επιβαρύνει με θερμίδες το γεύμα σου και θα σε χορτάσει!

Αγκινάρες: Οι αγκινάρες βοηθούν στην καλή λειτουργία του πεπτικού συστήματος- εμποδίζουν τη δυσπεψία- ενώ θεωρούνται τα καλύτερα λαχανικά για την αποτοξίνωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου