ΑΥΤΟΣ είναι ο 40χρονος ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ που αποπλάνησε 6χρονο κορίτσι στο ΜΕΝΙΔΙ



Στη δημοσιότητα έδωσε η ελληνική αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας, φωτογραφίες καθώς και την ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος του 40χρονου που αποπλάνησε μέσα στο σπίτι του στο Μενίδι ένα κοριτσάκι μόλις έξι ετών.


Πρόκειται για τον Πετρίδη Μιχαήλ του Λαζάρου και της Ελένης, γεννηθέντα το 1976 στο Καζακστάν. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα της αποπλάνησης παιδιού, που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση, της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου, που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, από δράστη στον οποίο είχαν εμπιστευτεί την επίβλεψη και την προσωρινή φύλαξη του, καθώς και του βιασμού κατ’ εξακολούθηση.



Πηγή: ελληνική αστυνομία

Σημειώνεται ότι το κοριτσάκι πήγε στο σπίτι του 40χρονου για να παίξει με το 10χρονο γιο του. Ξαφνικά ο δράστη έβαλε σε ένα δωμάτιο το παιδί και αφού το απειλούσε ότι θα το ξυλοκοπήσει αν καλέσει σε βοήθεια, ασέλγησε σε βάρος του.

Το παιδί επέστρεψε στο σπίτι του και περιέγραψε στους γονείς του ότι είχε συμβεί. Ειδοποιηθήκαν οι αρχές και ο 36 χρόνος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον ανακριτή με βαριές κατηγορίες. Το κοριτσάκι το παρακολουθεί παιδοψυχολόγος.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου