ΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ: Ο 26ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΕ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΣΕ ΧΩΡΑΦΙ ΤΗΝ 39ΧΡΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ…!




Με αφορμή την οργή των συγγενών και το θρίλερ με τις ιατροδικαστικές εξετάσεις που αποκαλύπτει η Τατιάνα Στεφανίδου μέσω της εκπομπής της, πάμε να θυμηθούμε όλο το στόρυ από το θρίλερ:

Το ερωτικό πάθος όπλισε το χέρι ενός 26χρονου, ο οποίος σκότωσε την ερωμένη του και την πέταξε σε ένα χωράφι στο Πόρτο Γερμενό. Ο δράστης δεν κατάφερε να κρυφτεί από τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι άρχισαν να ερευνούν την καταγγελία για την εξαφάνιση της 39χρονης, με αποτέλεσμα να βρουν στο αυτοκίνητό του την ταυτότητά της και μερικά από τα κοσμήματα που φορούσε η άτυχη γυναίκα την ώρα του φονικού.
Ο 26χρονος διατηρούσε εδώ και πέντε χρόνια ερωτική σχέση με την 39χρονη, η οποία ήταν διαζευγμένη και εργάζονταν ως γραμματέας σε γυμναστήριο στην περιοχή του Κερατσινίου. Το τελευταίο διάστημα όμως στη σχέση τους είχαν μαζευτεί μαύρα σύννεφα, καθώς η 39χρονη ζητούσε επιτακτικά από τον νεαρό εραστή της να χωρίσουν.
Στις 14 Μαΐου, έπειτα από απανωτές ενοχλήσεις, η 39χρονη δέχθηκε να ακολουθήσει τον 26χρονο εραστή της στο εξοχικό του στο Πόρτο Γερμενό προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον της σχέσης τους. Εκεί συνέβη το αναπάντεχο… Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα ο 26χρονος να στραγγαλίσει με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα που αγαπούσε παράφορα.
Μετά την πράξη του τύλιξε το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε μια κουβέρτα και το πέταξε σε χωράφι, σε ερημική περιοχή στο Πόρτο Γερμενό, ενάμιση χιλιόμετρο μακριά από το εξοχικό του, προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη της αποτρόπαιης πράξεις του. Την επόμενη μέρα οι συγγενείς του θύματος, θορυβημένοι από την απουσία της άτυχης γυναίκας, δήλωσαν την εξαφάνισή της στο Α/Τ. Κερατσινίου. Λόγω της σοβαρότητας της καταγγελίας, την υπόθεση ανέλαβε η Ασφάλεια. με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις από φίλους και συγγενείς του θύματος.
Οι έρευνες επικεντρώθηκαν γρήγορα στο πρόσωπο του νεαρού εραστή, καθώς στην αρχική του κατάθεση έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις. Ομως τα στοιχεία που «έδεσαν» την υπόθεση και οδήγησαν στην αποκάλυψη του εγκλήματος και εντέλει στην ομολογία του 26χρονου ήταν τα ευρήματα στο αυτοκίνητο του νεαρού. Οι αστυνομικοί βρήκαν την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας αλλά και ορισμένα από τα κοσμήματα που φορούσε, όταν έφυγε από το σπίτι της για να πάει στο εξοχικό του φίλου της.
Ο 26χρονος δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει επαρκώς την ύπαρξη αυτών των αντικείμενων στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην πλήρη ομολογία του άγριου εγκλήματος.

ΠΗΓΗ   http://realbomb.gr/

\


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου