Ιούνιος 2017 – Αστρολογικές Προβλέψεις



ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας από το Φεβρουάριο, αισθάνεστε εσείς τα Κριαράκια, οτι βρίσκεστε σε συναισθηματική ισορροπία και συνεχώς αυτή τη περίοδο έρχεστε σε επαφή με ευχάριστους ανθρώπους. Αυτό θα διαρκέσει έως τις 7/6, μετά μπαίνει η Αφροδίτη στο Ταύρο. Γι αυτό Κριαράκια φροντίστε εν ολίγοις την εμφάνιση σας και βολτάρετε. Εκτός από τις ερωτικές γνωριμίες, ενδέχεται να γνωριστείτε με άτομα της τέχνης και της διασκέδασης κ.τ.λ.!!

ΤΑΥΡΟΣ

Σε εσάς τα Ταυράκια ο Ερμής από τον δεύτερο οίκο θα σας οδηγήσει σε κάποια οικονομικά έξοδα, συνήθως πρόκειται να προμηθευτείς πράγματα που σου χρειάζονται για τις καθημερινές σου ανάγκες. Επειδή ο Ερμής από τις 7/6 θα βρίσκετε στους Διδύμους, με λίγο διπλωματία και τακτ μπορείτε να πετύχετε πιο συμφέροντες όρους στην αγορά! Να θυμάστε οι αγορές είναι χρήσιμες και να μην κάνετε αρνητικές σκέψεις που να μην σας αφήνουν να λειτουργείτε σωστά!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας δίνει την ικανότητα να δραστηριοποιηθείτε σε πράγματα που είστε αποφασισμένοι να δώσετε με οποιοδήποτε τίμημα, για αυτά τη μάχη σας. Αισθάνεστε σε συνδυασμό με το Δία στο Ζυγό που ορθοδρομεί στις 9/6 μια ακατανίκητη δύναμη να αναλάβετε και να κάνετε πράγματα που δεν θα τολμούσατε άλλες χρονικές περιόδους!!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη από το δέκατο οίκο, θα επηρεάσει εσάς τα Καρκινάκια ευνοϊκά τα επαγγελματικά σας, θα αποσπάσετε συμπάθειες από τους ανωτέρους σας και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους, που θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς σας στόχους. Αυτό το διάστημα εσείς τα Καρκινάκια θα είστε ιδιαίτερα κοινωνικά και γοητευτικά. Έτσι μπορεί να αναπτυχθούν κεραυνοβόλες ερωτικές σχέσεις που θέλουν όμως προσοχή!!

ΛΕΩΝ:

Η Αφροδίτη θα χαρίσει εσάς τα Λιονταράκια μια ευχάριστη περίοδο ανεμελιάς, θα αισθανθείς την υποχρέωση να κάνεις πιο ευχάριστη τη ζωή σου. Είναι μια ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο για αισθηματικές γνωριμίες και σχέσεις, θα νιώθετε την ανάγκη να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να φλερτάρετε. Όσον όμως αφορά την διάρκεια ζωής των σχέσεων είναι άγνωστη!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Στις 7/6/17 εισέρχεται η Αφροδίτη στο Ταύρο, αρχίζει για αδέσμευτα και δεσμευμένα Παρθενάκια μια ευχάριστη περίοδο. Τα δε αδέσμευτα διότι θα βρουν ταίρι και τα δε δεσμευμένα διότι θα ανανεώσουν τη σχέση τους με το ταίρι τους.Είναι επίσης μια σχετικά ευνοϊκή περίοδος για τυχερά παιχνίδια και ταξίδια. Διότι αρκετά με σας τα Παρθενάκια και την εργασιομανία σας,σας αξίζουν και λίγες διακοπές και διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ

Ο συνδυασμός Ερμής – Δία σε ζώδιο του αέρα τον Ιούνιο, θα σας απογειώσει κυριολεκτικά,θα είναι μια ευνοϊκή περίοδο όσον αφορά θέματα σπουδών για εσάς τούς νεαρούς ζυγούς. Όσοι έχετε χρόνιες δικαστικές διαμάχες, αυτή η περίοδος είναι ευνοϊκή για να κερδίσετε υποθέσεις που εκκρεμούν και να βρεθεί επιτέλους λύση. Επίσης οικονομικά θέματα που σας οδηγούσαν σε αδιέξοδο από τις 9/6 που ορθοδρομεί ο Δίας βρίσκουν λύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης από τον Καρκίνο και η Αφροδίτη από το Ταύρο θα επηρεάσει εσάς τους Σκορπιούς τα οικονομικά σας. Θα πάρετε χρήματα από κάποια πηγή που δεν περιμένετε και όσον άφορα θέματα κληρονομικά θα υπάρξει μια εύνοια και επιτυχία. Για ζητήματα αγοραπωλησίας ακινήτων είναι ιδανική περίοδο, διότι ο Άρης από τον 8 οίκο στον Καρκίνο ευνοεί τέτοια θέματα, ιδιαίτερα ακίνητα που βρίσκονται κοντά σε υγρό στοιχείο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τα Τοξοτάκια ο συνδυασμός Άρη – Κρόνου δημιουργεί ένα εκρηκτικό μείγμα και έρχονται στην επιφάνεια εντάσεις και διαφωνίες με το σύντροφο σας. Δείξτε λίγη κατανόηση και υποχωρητικότητα είναι θέμα χρόνου η οριστική αποχώρηση του Κρόνου από τον Τοξότη, ιδιαίτερα για τα Τοξοτάκια του τελευταίου δεκαημέρου! Δώστε και ιδιαίτερη προσοχή στον εργασιακό χώρο υπάρχουν ανταγωνιστές και κρυφοί εχθροί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σε εσάς τα Αιγοκεράκια, θα σας απασχολήσει αυτή τη περίοδο η εργασία σας και το περιβάλλον της. Ίσως θα υπάρξουν κάποιες προτάσεις να αλλάξετε πόστο εργασίας ή διεύθυνση, θα πρέπει να το σκεφτείτε λίγο καλύτερα διότι ο Δίας μερικές φορές δίνει πρόσκαιρες ευκαιρίες και ίσως μετανιώσετε για την αλλαγή. Να ελέγξετε όλες τις περιπτώσεις τα συν και τα πλην και μετά προχωρήστε το!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τούς Υδροχόους περνώντας ο Άρης από τον έκτο σας οίκο, κάνει την υγεία σας κάπως πιο ευαίσθητη και εύθραυστη. Υπάρχει κάποια επικινδυνότητα από τις εντάσεις που θα έχει ενεργοποιήσει ο Άρης στον εργασιακό σας χώρο σε σχέση με κάποιες διαφωνίες και διαφορές μεταξύ συναδέλφων, προσοχή σε ατυχήματα. Αυτή η διέλευση του Άρη θεωρείται από τις λιγότερο ευχάριστες, διότι σε ωθεί να ασχολείσαι με δουλειές από ανιαρές μέχρι άκρως κουραστικές!

ΙΧΘΥΣ

Ένας τομέας που θα επηρεαστεί ευχάριστα σε εσάς τα ψαράκια θα είναι τα αισθηματικά, όπου ο Άρης θα σας κάνει ακαταμάχητα γοητευτικά, και θα ελκύετε κοντά σας ανθρώπους επίσης ενδιαφέρον. Αυτός που θα έρθει κοντά σας δεν θα είναι μόνο για τη γοητεία σας άλλα και για τη προσωπικότητα σας και την ετοιμότητα του λόγου που θα σας προσφέρει ο Ερμής από τον Ταύρο. Επίσης αυτό το διάστημα θα είναι αναπτυγμένη η διαίσθηση σας και το ένστικτο σας, τολμήστε το μέσα θα πέσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου