H 40αρα παντρεμενη ανεβασε αυτη τη φωτογραφια στο Φεισμπουκ. Κοιταξτε την επικη απαντηση του συζυγου της!




Στην αρχη επαθε ενα πολυ δυνατο εγκεφαλικο. Μετα αφου πηρε τα πανω του αποφάσισε να σχολιασει στην φωτογραφια που ειχε ανεβασει πριν λιγο η γυναικα της ζωης του που ποτε δεν περιμενε να κανει κατι τετοιο γιατι νομιζε υπηρχε σεβασμος αναμεσα τους

H 40χρονη, μανα δυο παιδιων, αποφασισε να κανει μια τολμηρη φωτογραφιση με σκοπο να κανει δωρο τις φωτος στον ανδρα της, δημοσιευοντας μαλιστα μια εξ αυτων στο Φεισμπουκ. Έτσι ειπε στη φωτογραφο Victoria Caroline Haltom να «εξαφανισει» μεσω photoshop κυτταριτιδα, ρυτιδες, ραγαδες και κοκκινα σημαδια.

Οτιδηποτε δηλαδη δεν θα την εδειχνε τελεια. Η φωτογραφος φυσικα και ακολουθησε τις προσταγες της 40χρονης και οι εικονες της εδειχναν σχεδον σαν… μοντελου, σε ενα book που περιελαμβανε 30 απο αυτες. Mαλιστα, εκανε δωρο τις φωτος στον ανδρα της για να τονωσει την ερωτικη τους ζωη. Αυτο που ομως σιγουρα δεν περιμενε ηταν η απιστευτη αντιδραση του και η επιστολη που εστειλε στην φωτογραφο ο παντρεμενος απο το San Antonio του Texas. Σε αυτην λοιπον εγραψε:

«Γεια σου Victoria, Ειμαι ο αντρας της… που προσφατα της εκανες μια σουπερ σ@ξυ φωτογραφιση. Δεν θα ηθελα να πιστεψεις πως ειμαι αναστατωμενος αλλα εχω να σου πω μερικα πραγματακια, ετσι σαν τροφη για σκεψη. Ειμαι με τη γυναικα μου απο την ηλικια των 18 ετων και μαζι εχουμε δυο ομορφα παιδακια. Όπως καθε γαμος εχουμε τα πανω μας και τα κατω μας και αντιλαμβανομαι πως αυτες οι φωτος δημιουργηθηκαν για να… ζεσταθει

λιγο η ερωτικη μας ζωη.

Πολλες φορες μαλιστα με κατηγορει οτι δεν τη βρισκω ελκυστικη και δεν θα με κατηγορουσε ακομα κι αν πηγαινα με μια μικροτερη. Όταν ανοιξα το αλμπουμ και ειδα τις φωτος δεν εμεινα αδιαφορος, αυτο που εβλεπα ηταν πραγματικα ομορφο αλλα δεν ηταν η γυναικα μου! Κανατε καθε ελαττωμα να εξαφανιστει: Σβηνοντας ομως τις ραγαδες ηταν σαν να πηρατε μακρια τα δυο μας παιδακια. Όταν σβησατε τις ρυτιδες εξαφανισατε πανω απο 20 χρονια με γελια και χαρες, λυπες και δακρυα, στιγμες δηλαδη που περασαμε μαζι.

Όταν… πηρατε μακρια την κυταριττιδα της με κανατε να ξεχασω το ποσο καλη μαγειρισσα ειναι και ολα αυτα τα πεντανοστιμα γλυκα που φτιαχνει. Δεν θελω να κατηγορησω κανεναν για τιποτα και ουτε τα λεω για να κανω εσενα και τη γυναικα μου να νιωσετε ασχημα, αντιθετως θελω να σας ευχαριστησω.

Τα γραφω ολα αυτα, γιατι κοιτωντας αυτες τις εικονες, καταλαβα ποσο πολυ λατρευω τη συζυγο μου με ολες τις ατελειες που μπορει να εχει! Και τον χρονο που μπορει να εχασε για να γινει ομορφη μεσω photoshop θα φροντισω να τον απολαυσει απο εδω και στο εξης διαφορετικα. Σε ευχαριστω παντως παρα πολυ για την υπενθυμιση! Φιλικα.»



ΠΗΓΗ!.epeigon.com/article

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου