ΚΛΕΙΣΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΣΠΙΤΙΑ !! ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΟΙ ΖΩΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ !!



Συνεχείς βροχές οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές και καταιγίδες προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της ανατολικής και βόρειας χώρας.
Θα κινδυνέψουν πολλές ζωές τις επόμενες ώρες καθώς σύμφωνα με τις πληροφοριες μας ακραία καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν και η γνωστή ιστοσελίδα προειδοποιεί πολίτες της βόρειας, δυτικής και κεντρικής αλλά και ανατολικής Ελλάδας, να μη βγουν από τα σπίτια τους αν δεν υπάρχει κάποιες σοβαρός λόγος.

Τα φαινόμενα θα συνοδεύονται από κεραυνούς, υδροστρόβιλους ή ανεμοστρόβιλους, θυελλώδεις γενικότερα ανέμους ενώ θα είναι τόσο ακραία που θα δημιουργήσουν πλημμύρες και εκτεταμένες ζημιές.
Ισχυρές θα είναι οι καταιγίδες που θα σημειωθούν στη
Θράκη, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα, τη Πελοπόννησο αλλά και το κεντρικό και ανατολικό Αιγαίο.

Τα έντονα φαινόμενα θα αρχίσουν να πλήττουν την Αττική από το βράδυ και η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση. Σε ορισμένες περιοχές μάλιστα ο υδράργυρος θα αγγίξει τους μηδέν βαθμούς κελσίου, . Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί έως 7 μποφόρ. Τ θα σημειωθούν βροχές στο κέντρο της Αθήνας, ενώ συνεχιστεί στα βόρεια του νομού





ΠΗΓΗ  //karapetas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου