Σκ@τ@«Είμαστε ζευγάρι με τον αδερφό μου εδώ και έξι χρόνια και έχουμε δύο παιδιά μαζί»

Άτομα που διέπραξαν αιμομιξία εξηγούν τους λόγους που τους ώθησαν στην αγκαλιά του συγγενικού τους προσώπου


Αποτελεί ένα από τα από τα πιο σοβαρά σεξουαλικά ταμπού και αξιόποινη πράξη ανά την υφήλιο.

Ο λόγος για την αιμομιξία, την τέλεση σεξουαλικής πράξης μεταξύ δύο ατόμων που συνδέονται με στενή συγγένεια εξ αίματος η οποία – αν και σε κάποιες ιστορικές συγκυρίες επιτρεπόταν, ιδίως σε βασιλικές οικογένειες – στις μέρες μας (όταν γίνεται γνωστή) προσελκύει την κατακραυγή και οδηγεί στην περιθωριοποίηση.


Προστατευμένοι από το πέπλο της ανωνυμίας, δεκάδες χρήστες που έχουν διαπράξει αυτήν την πράξη ταμπού μοιράστηκαν τις σοκαριστικές και τραγικές ιστορίες τους σε ένα thread του AskReddit.

Μία γυναίκα αποκάλυψε πως κατέληξε να κοιμάται με τον αδερφό της μετά από μια ταραγμένη παιδική ηλικία, κατά την οποία τα δύο αδέρφια «μεταφέρονταν» από την μια θετή οικογένεια στην άλλη. Μετά από αρκετή ταλαιπωρία, κατέληξαν σε μια «απίστευτα θρησκευόμενη και υπερπροστατευκή οικογένεια» που τους άφηνε να βγαίνουν σπάνια από το σπίτι, χωρίς να τους επιτρέπει καν να πηγαίνουν σχολείο. «Περνούσαμε μήνες ολόκληρους χωρίς σεξουαλική εκτόνωση και η μοναδική μας επαφή με το αντίθετο φύλο ήταν η παρέα που κάναμε μεταξύ μας», εξηγεί.

Η πρώτη και μοναδική τους «επαφή» προέκυψε ένα απόγευμα που είχαν δώσει «ραντεβού» στο μπάνιο του σπιτιού τους. Αν και η πράξη ήταν συναινετική, η κοπέλα αισθανόταν ενοχές για χρόνια αφού πίστευε ότι στην πραγματικότητα είχε πιέσει η ίδια τον αδερφό της να ενδώσει στην ερωτική της πολιορκία. «Μου πήρε μια δεκαετία για να βρω τελικά το κουράγιο να του μιλήσω για το περιστατικό και να του ζητήσω συγγνώμη. Τότε ανακάλυψα ότι δεν ήταν καθόλου θυμωμένος. Αισθάνθηκα απίστευτη ανακούφιση και πλέον αισθάνομαι άνετα κοντά του», αναφέρει η γυναίκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου