Βάλε το νερό να βράσει, γυμνάσου 5 λεπτά και χάσε 1.000 θερμίδες την ημέρα!


Καθημερινά παλεύετε με το ξυπνητήρι, που σας υπενθυμίζει, πως πρέπει να αφήσετε το κρεβάτι σας και να αρχίσετε να ετοιμάζεστε για τη δουλειά.

Και ποια είναι η πρώτη πρωινή συνήθεια που θα σας δώσει ένα μικρό boost ενέργειας και θα σας επαναφέρει στην πραγματικότητα; Μια κούπα καφέ ή ένα ζεστό τσάι!
Τις περισσότερες όμως φορές, ο χρόνος αναμονής μέχρι το βράσιμο του νερού μοιάζει ατέλειωτος και επειδή το πρωινό ξύπνημα δεν είναι μια τόσο ευχάριστη απόφαση, τείνετε να τον περνάτε ξαπλωμένες / οι στο κρεβάτι σας.
Ιδού όμως ένας πολύ σοβαρός λόγος για να βγείτε από τα παπλώματα και να τον εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, βελτιώνοντας τη φυσική σας κατάσταση.
Υπάρχουν συγκεκριμένες ασκήσεις γυμναστικής, που δημιουργήθηκαν με βάση τον απαιτούμενο χρόνο αναμονής για το βράσιμο του νερού, οι οποίες υπόσχονται να σας χαρίσουν μια καλλίγραμμη σιλουέτα.
Καθεμία από αυτές σας απαλλάσσει από 150 με 200 θερμίδες τη φορά και δεν διαρκεί περισσότερο από πέντε λεπτά, ενώ αν τις εκτελέσετε όλες κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να κάψετε 1000 θερμίδες!
Ξεκινήστε τη μέρα σας με γιόγκα
Αυτή η πρακτική σας βοηθάει να κινηθείτε καλύτερα, βελτιώνει την ευελιξία και την ελαστικότητα, δυναμώνει τους μύες και ευθυγραμμίζει τη σπονδυλική στήλη. Κάντε πλάγιες εκτάσεις και κάμψεις του κορμού προς τα εμπρός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου