Το 2015 της έδωσαν 3 χρόνια ζωής - Πέθανε σήμερα, μια μέρα πριν από το γάμο της (φωτό)



 
Το 2015 της έδωσαν 3 χρόνια ζωής - Πέθανε σήμερα, μια μέρα πριν από το γάμο της (φωτό)

Συγκίνηση και θλίψη προκαλεί η ιστορία μιας 24χρονης που πέθανε από καρκίνο σήμερα το πρωί, μία μέρα πριν από τον γάμο της.

Το 2015 η Anna Swabey διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο και οι γιατροί είχαν πει στην ίδια και στην οικογένειά της ότι είχε άλλα 3 χρόνια ζωής. Δεκαοκτώ μήνες μετά, η Anna έχασε τη μάχη για τη ζωή της, μόλις μία ημέρα πριν από τον γάμο που πάντα ονειρευόταν...

Η Anna γνώρισε τον άντρα των ονείρων της πέρυσι, μέσω της εφαρμογής Tinder, και ετοιμαζόταν να παντρευτεί αύριο, 17 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας της επιβαρύνθηκε αιφνιδίως και σήμερα η οικογένειά της ανακοίνωσε μέσω Facebook τον θάνατό της.


 Με post στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, η οικογένεια ανέφερε: «Η Anna "έφυγε" ειρηνικά νωρίς σήμερα το πρωί. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν την οδύνη που αισθανόμαστε όλοι, αλλά παρά τη θλίψη μας, είμαστε όλοι τόσο υπερήφανοι για το κουράγιο που επέδειξε, για το πνεύμα της και για την αποφασιστικότητά της κατά τη διάρκεια της ασθένειας. Αν υπήρξε ποτέ κάποιος άνθρωπος που να μας έδειξε πώς να ζούμε, αυτός ήταν η Anna Louise Swabey, το πανέμορφο, γενναίο κορίτσι μας».


 Η Anna διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή όγκου του εγκεφάλου τον Ιανουάριο του 2015. Από τότε, αφιέρωσε τη ζωή της στην ενημέρωση του κοινού για τον καρκίνο και στη συγκέντρωση χρημάτων για ιδρύματα για καρκινοπαθείς.
 Ο αρραβωνιαστικός της, Andy Bell, είχε αποκαλύψει πριν από λίγους μήνες πώς γνώρισε online την Anna και πώς την ερωτεύτηκε αμέσως. Μάλιστα, ο 26χρονος Andy τής έκανε πρόταση γάμου ενώ γνώριζε πως θα γινόταν χήρος πριν καν κλείσει τα 30. Τότε είχε πει πως αυτό που ήθελε ήταν να μπορέσει να τη συστήσει ως τη σύζυγό του.

«Ανυπομονώ γι' αυτή τη στιγμή», είχε πει. Αλλά η επιθυμία του Andy δεν εκπληρώθηκε ποτέ, καθώς η γενναία αρραβωνιαστικιά του πέθανε ήσυχα σήμερα, στο σπίτι της. Στο τελευταίο της βίντεο στο διαδίκτυο, η Anna έλεγε: «Δεν μπορώ να περιμένω άλλο για να γίνω η κυρία Anna Louise Bell»...
Μιλώντας για την πρώτη τους επαφή μέσω Tinder, ο Andy είπε πως από τη στιγμή που είδε το προφίλ της Anna κατάλαβε ότι ήταν «πανέμορφη και διασκεδαστική». Οταν, δε, η Anna του έστειλε μήνυμα πριν από το πρώτο τους ραντεβού ότι θα πεθάνει σε τρία χρόνια, εκείνος παρέμεινε αποφασισμένος να τη συναντήσει.
 «Ξέρω ότι θα το μετάνιωνα αν δεν τη γνώριζα από κοντά», είχε πει. «Δεν είχε να κάνει με αισθήματα συμπόνια απέναντί της, πραγματικά την ερωτεύτηκα», συμπλήρωσε.


Μετά το πρώτο ραντεβού οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα και έγιναν αχώριστοι. Εναν μήνα μετά τη γνωριμία τους, ο Andy ήταν στο πλευρό της Anna σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου έκανε επέμβαση στον εγκέφαλο.

 Τον τελευταίο χρόνο, τη βοήθησε στους 12 γύρους σκληρής χημειοθεραπείας που έκανε. Τον περασμένο Δεκέμβριο, έπεσε στα γόνατά του και της ζήτησε να γίνει γυναίκα του, προσφέροντάς της ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι. Αύριο θα την παντρευόταν. Ωστόσο, η ιστορία αγάπης τους κόπηκε βίαια.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου