Κατηφόρα δίχως τέλος! Το κοινό «έκλεισε την πόρτα» στην Ελένη Μενεγάκη… 13 Ιανουαρίου 2017






Να πω ότι δεν τα είπα χθες; Τα είπα…

Η Ελένη αυτή την στιγμή κάνει ελεύθερη πτώση και μάλιστα χωρίς αλεξίπτωτο! Έτσι όπως το πάει η «βασίλισσα» ο εκθρονισμός πλησιάζει! Τι εννοώ; Φυσικά γιατί -όπως σας έλεγα χθες- η επαναλαμβανόμενη κοροϊδία του κοινού της, η διαχείριση της εκπομπής όσον αφορά το τηλεμάρκετινγκ, την έχει κάνει να πέφτει….να πέφτει…. να πέφτει και να μην υπάρχει στοπ…

Ένα απλό παράδειγμα; Το χθεσινό 12,6% στην τηλεθέαση που πλέον δείχνει ξεκάθαρα πως το κοινό δεν της χαρίζεται! Ή θα κάνει τηλεμάρκετινγκ ή θα παίζει θέματα που θα βαριέται και η ίδια, δεν θα συμμετέχει καθόλου και αυτό θα το δείχνει σε όλους … Άρα; Έχω την εντύπωση πως η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη… Νομίζω και η ίδια το έχει καταλάβει αλλά το χρυσό ορυχείο που έχει δημιουργήσει στο κανάλι, δύσκολα γκρεμίζεται! Είναι λες κι εκείνη θέλει να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια, μιας και πλέον τα κίνητρά της – ειδικά τα οικονομικά- έχουν αλλάξει κατά πάρα πολύ στον Alpha, και να θέλει να τους κουνήσει μαντίλι καλαματιανό, αλλά δεν την αφήνουν!
Εγώ να πω κάτι; Ήταν βασίλισσα… αλλά κάποια στιγμή πήραν πολύ τα μυαλά της αέρα και θεώρησε δύναμή της, την ανεκτικότητα και τις ευκαιρίες που της έδινε το κοινό! Πλέον; Τα δωδεκάρια και τα μονοψήφια που κάνει στην εκπομπή της είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας της κατρακύλας! Οπότε η μόνη παρηγοριά είναι οι αγαπημένοι….χορηγοί!

Υ.Γ: Ελένη μου… Φόρα τα μποτάκια σου και πήγαινε στην Άνδρο να καλλιεργήσεις τομάτες και να παίζεις ανέμελη στα λιβάδια με τον Ματέο… Ανέβαζε όμως και καμία φωτογραφία που και που….ξέρεις….




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου