Πώς μια μικρή ελαστική βούρτσα καθαρίζει χνούδια και τρίχες καλύτερα από ηλεκτρική σκούπα… και πιο εύκολα απ’ ό, τι αν βουρτσίζετε με το χέρι;

Δοκιμάστε να βουρτσίσετε τα ρούχα σας με τη βοήθειά της, για να διαπιστώσετε πόσο καλά κάνει τη δουλειά της. Αν έχετε γάτα ή σκύλο, δείτε την απόλαυση που νοιώθουν, ενόσω χτενίζετε το τρίχωμά τους. Στη συνέχεια αποφασίστε αν άξιζε να κάνετε αυτή την επένδυση.

Αν αυτό που θα πάρετε δεν είναι ακριβώς αυτό το οποίο έχουμε περιγράψει, χρειάζεται απλά και μόνο να μας το αναφέρετε κι εμείς θα επιστρέψουμε το αντίτιμο που καταβάλατε γι αυτό (9.75 ευρώ)… και μάλιστα θα σας επιτρέψουμε να την κρατήσετε (δηλαδή στην πράξη θα σας τη χαρίσουμε).

Αν πάλι οι προσδοκίες μας επιβεβαιωθούν και συμβεί να “ερωτευθείτε” την Pet Brush , τότε θα κρατήσουμε το ποσό που καταβάλατε για αυτήν και η Pet Brush πάλι θα παραμείνει δική σας.

Αυτό σημαίνει, ότι εμείς σας εμπιστευόμαστε (ελπίζοντας βεβαίως και στη δική σας δίκαιη κρίση), ώστε να καταστεί δυνατόν να δοκιμάσετε σε πραγματικές συνθήκες την Pet Brush, χωρίς επιφυλάξεις.

Αν μείνετε γοητευμένοι – θα έχετε πληρώσει το αντίτιμο συν τα έξοδα αποστολής… αν δεν είστε απόλυτα γοητευμένοι – θα έχετε πληρώσει μόνο τα έξοδα αποστολής και θα σας τη χαρίσουμε.
ΠΟΥ ΑΚΤΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Ο στόχος της πρότασής μας είναι να σας ενθαρρύνουμε να δοκιμάσετε την Pet Brush, απομακρύνοντας όλες τις ανησυχίες σας σε σχέση με την δοκιμή της. Πιστεύουμε ότι αυτό το προϊόν είναι εξαιρετικό και πως όποιος ενδιαφέρθηκε και έφθασε να διαβάζει ως εδώ το κείμενό μας, πρέπει να το δοκιμάσει. Το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι άνθρωποι μας ρωτούν


“Εντάξει, αν δεν μείνω ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την Pet Brush, θα σας τη γυρίσω πίσω κι εσείς θα μου επιστρέψετε 9.75 ευρώ για το προϊόν, αλλά παρ’ όλα αυτά εγώ θα έχω ήδη πληρώσει 5 ευρώ για τα έξοδα αποστολής. Με τον τρόπο αυτό όμως ξοδεύω άσκοπα 5 ευρώ, έτσι δεν είναι;”

Καταλαβαίνουμε, μέχρις ενός σημείου, αυτό το επιχείρημα και για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε να αναλάβουμε εμείς το αντίστοιχο ρίσκο. Πιστεύουμε, ότι για να γίνεις αποδέκτης εμπιστοσύνης πρέπει πρώτα να δείξεις εσύ ο ίδιος εμπιστοσύνη. Για τον λόγο αυτό επιτρέψτε μας να σας δείξουμε εμπιστοσύνη, δίνοντάς σας τη δυνατότητα πρώτα να δοκιμάσετε την Pet Brush και κατόπιν να αποφασίσετε αν είστε ικανοποιημένοι.

Στη χειρότερη περίπτωση θα σας επιστρέψουμε τα λεφτά που πληρώσατε γι’ αυτήν και θα σας την αφήσουμε ως δώρο. Έτσι, παρόλο που έχετε πληρώσει 5 ευρώ για έξοδα αποστολής, δεν θα μείνετε με άδεια χέρια.

Στην καλύτερη περίπτωση, όμως, θα είστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι από αυτή την μικρή ελαστική βούρτσα και με χαρά θα μας επιτρέψετε να κρατήσουμε το ποσό το οποίο έχετε πληρώσει για αυτήν. Σε τελική ανάλυση 9.75 ευρώ είναι μηδαμινή τιμή σε σχέση με αυτό που θα κάνει για σας η ελαστική βούρτσα Pet Brush.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου