«Σπάει τη σιωπή» της η κόρη του Μάικλ Τζάκσον! «Ο πατέρας μου δολοφονήθηκε- Θα εκδικηθώ»Σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί και ενδεχομένως να

προκαλέσει δικαστική έρευνα προχώρησε η κόρη του Μάικλ Τζάκσον, η 18χρονη Πάρις, λέγοντας στο περιοδικό Rolling Stone πως ο πατέρας της και αστέρας της ποπ δολοφονήθηκε.

Η Πάρις δηλώνει ότι όλοι στην οικογένεια του βασιλιά της Ποπ αλλά και οι θαυμαστές του πιστεύουν ότι ο Τζάκσον δολοφονήθηκε και εκφράζει την άποψη ότι και η ίδια θα δολοφονηθεί. «Έδινε κάποιες ενδείξεις ότι κάποιοι θέλουν να τον σκοτώσουν. Μερικές φορές ήταν σαν να έλεγε ‘Θα με σκοτώσουν κάποια στιγμή. Όλα οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα. Ακούγεται σαν θεωρία συνωμοσίας, αλλά όλοι οι θαυμαστές του και η οικογένεια γνωρίζει. Έστησαν τον θάνατό του», λέει η 18χρονη Πάρις, η οποία ήταν μόλις 11 ετών όταν ο πατέρας της πέθανε τον Ιούνιο του 2009.

Όταν ρωτήθηκε ποιος θα είχε συμφέρον να σκοτώσει τον Μάικλ Τζάκσον, η Πάρις είπε: «Πολλοί άνθρωποι» και πρόσθεσε ότι επιθυμία της είναι να πάρει εκδίκηση: «Φυσικά και θα εκδικηθώ. Αλλά αυτό είναι σαν μια παρτίδα σκάκι. Προσπαθώ να παίξω σωστά. Μόνο αυτό μπορώ να πω προς το παρόν».

Επίσης η Πάρις Τζάκσον αποκάλυψε πως έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν άνδρα που δεν κατονόμασε, όταν ήταν 14 ετών. «Δεν θέλω να προχωρήσω σε περισσότερες λεπτομέρειες, όμως ήταν μία κακή εμπειρία και μου ήταν πολύ δύσκολο. Εκείνη τη στιγμή δεν το είπα σε κανέναν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου