Ότι πιο ανατριχιαστικό έχετε δει ποτέ! Ζωντανή κατσαρίδα μέσα στο κρανίο 42χρονης –Πήγε στο νοσοκομείο με συμπτώματα πονοκεφάλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια απίστευτη ανακάλυψη έκαναν γιατροί όταν εξέτασαν για πολλοστή φορά 42χρονη ασθενή που παραπονιόταν για έντονο πονοκέφαλο, εντοπίζοντας με τη βοήθεια μικροκάμερας μια ζωντανή κατσαρίδα να «κόβει βόλτες» μέσα στο κρανίο της.

Η 42χρονη γυναίκα από την Ινδία επισκέφθηκε τοπικό νοσοκομείο, παραπονούμενη προς τους γιατρούς πως υπέφερε από έντονους πόνους στο κεφάλι. Η γυναίκα αισθανόταν σαν κάτι να «σερνόταν μέσα στο κεφάλι της, σαν κάτι να τη τσιμπούσε.

Έπειτα από πολλαπλές εισαγωγές στο νοσοκομείο, οι γιατροί κατέληξαν πως υπήρχε «ένα ξένο σώμα μέσα στο κρανίο που βρισκόταν σε κίνηση». Τι ήταν αυτό; Μια κατσαρίδα!

«Ήταν μια κανονική, μεγάλη κατσαρίδα», εξομολογείται ο γιατρός, επικεφαλής του Ωτορινολαρυγγολογικού Τμήματος στο Stanley Medical College, στη «The New Indian Express».


Έπειτα από ειδικές διεργασίες, με ειδικό συνδυασμό αναρρόφησης και μεγάλες λαβίδες οι γιατροί αφαίρεσαν την κατσαρίδα «από τη βάση του κρανίου, ανάμεσα στα μάτια και κοντά στον εγκέφαλο» της γυναίκας. Φυσικά, αυτό το ακραίο περιστατικό, δεν θα μπορούσε να μην καταγραφεί, έτσι οι γιατροί φρόντισαν να μαγνητοσκοπήσουν την όλη διαδικασία.

Η ζωντανή κατσαρίδα, μεγάλων διαστάσεων, η οποία φαίνεται να μπήκε στο κρανίο της γυναίκας μέσω της μύτη της, είχε εγκλωβιστεί εκεί. «Κάθε φορά που κουνιόταν, ένιωθα τα μάτια μου να καίγονται», δηλώνει η ίδια.

Ο γιατρός που έκανε την επέμβαση υπογραμμίζει στην εφημερίδα ότι παρότι έχει δει πολλά παράξενα πράγματα να εισχωρούν κατά καιρούς στη ρινική κοιλότητα ανθρώπων, πρώτη φορά στη καριέρα του, είχε να αντιμετωπίσει κάτι τέτοιο. «Δεν είχα δει ποτέ κατσαρίδα, ειδικά τόσο μεγάλη».
(πηγή: Πρώτο Θέμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου