Σπαρακτικό γράμμα 15χρονης … Αυτοκτόνησε μετά τον ομαδικό βιασμό τηςΣυγκλονίζουν τα λόγια της Cassidy Trevan που έδωσε τέλος στη ζωή της μετά το bullying και τον ομαδικό βιασμό από συμμαθητές της.

Ήταν 13 ετών όταν έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από συμμαθητές της. Δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της, αφήνοντας ένα σπαρακτικό σημείωμα ως προειδοποίηση για άλλους μαθητές στο σχολείο της.

«Το όνομά μου είναι Cassidy Trevan και με βίασαν. Ήμουν μαθήτρια στο σχολείο … και βιάστηκα από κάποιους μαθητές που συνεχίζουν να πηγαίνουν στο σχολείο. Στόχος μου είναι να προειδοποιήσω άλλους ανθρώπους (μαθητές κυρίως αλλά και γονείς) για το τι συνέβη επειδή φοβάμαι πως αν το έκαναν σε μένα θα μπορούσαν να το κάνουν και σε άλλα παιδιά όπως εγώ ή τουλάχιστον να προσπαθήσουν. Αν κάποιος το επιχειρήσει σε εσένα, πίστεψέ με αξίζει να αγωνιστείς! Αν δεν το κάνεις θα το μετανιώνεις για το υπόλοιπο της ζωής σου όπως εγώ. Να προσέχεις. Να είσαι ασφαλής».


Ο ομαδικός βιασμός αναφέρθηκε στην αστυνομία αλλά η Cassidy δεν προχώρησε ποτέ σε επίσημη καταγγελία φοβισμένη πως θα της ανταποδώσουν. Ενώ με τη μητέρα της πήγαν στην αστυνομία περισσότερες από 20 φορές σε διάστημα δύο ετων, η υπόθεση τελικά απορρίφθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Το μισοτελειωμένο γράμμα της Cassidy που βρέθηκε στον υπολογιστή της το ανέβασε η μητέρα της στα social media για να μάθουν όλοι την τραγική ιστορία της. «Το bullying σκότωσε το παιδί μου. Έπρεπε να βλέπω το παιδί μου να υποφέρει για τους επόμενους 22 μήνες από αυτούς τους δαίμονες… ανησυχούσε ότι θα τη βρουν ξανά και υπέμεινε το bullying από κάποιους ακόμα και μετά από όσα της είχατε κάνει. Υπέφερε από flash backs, εφιάλτες, αϋπνία, άγχος αποχωρισμού, κρίσεις πανικού, μετατραυματικό στρες. Δεν είμαι ένας κακός, θυμωμένος ή εκδικητικός γονιός… αλλά αυτό που κάνατε… ελπίζω να μη συγχωρήσετε ποτέ τους εαυτούς σας και να μην ξεχάσετε ποτέ την Cassidy Trevan. Έχετε όλοι αίμα στα χέρια σας».

H Cassidy ήταν μόλις 13 ετών όταν βιάστηκε από 2 εφήβους το 2014. Αυτοκτόνησε δύο χρόνια αργότερα. Το αγόρι της Cassidy Luke είπε ότι είναι ευτυχισμένος που επιτέλους ο κόσμος δίνει σημασία στον εκφοβισμό της Cassidy και άλλων ανθρώπων.

Tromaktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου