Ηλεία : ΘΡΗΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ με διαφανές μπλουζάκι, χωρίς στηθoδεσμo!


ΘΡΗΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ με διαφανές μπλουζάκι, χωρίς στηθόδεσμo! 
Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις σχετικά με το χαρακτήρα και τη δράση της "σατανικής" παπδιάς από την Ηλεία. Αφού η 43χρονη Θεοδώρα Αυγεροπούλου δεν κατάφερε...να πείσει τους αστυνομικούς ως θλιμμένη σύζυγος που θρηνεί το δολοφονημένο άντρα της και αναγκάστηκε να ομολογήσει τη συμμετοχή στο έγκλημα, έστησε παγίδα και στο συνεργό της.

Η παπαδιά αμέσως μετα την ομολογία της τηλεφώνησε -της το ζήτησαν οι αστυνομικοί- στον δράστη και του ζήτησε να έρθει στα ΚΤΕΛ για να φύγουν από την Ηλεία. «Τελείωσα έλα στο ΚΤΕΛ να φύγουμε», του είπε χαρακτηριστικά στο τηλέφωνο.

Ο 41χρονος που ήταν τυφλά ερωτευμένος μαζί της δεν σκέφτηκε ούτε για μία στιγμή πως μπορεί να του είχε στήσει παγίδα, μέσα σε δέκα λεπτά ήταν στο ΚΤΕΛ αναζητώντας την ερωμένη του. Εκεί όμως αντι για την παπαδιά τον υποδέχθηκαν οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες.

Ωστόσο συνεχώς ξεφυτρώνουν πικάντικες λεπτομέρειες για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα η φωτογραφία της, τη στιγμή που την μεταφέρουν στην εισαγγελία, να φαίνεται από το μανίκι της μπλούζας της προκάλεσε πολλά σχόλια. Ακόμα και οι αστυνομικοί αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν να θρηνεί τον άντρα της φορώντας κόκκινα Και οι λεπτομέρειες για την... ζωή της 43χρονης παπαδιάς δεν σταματούν εκεί, αφού όπως φαίνεται ο δράστης Νίκος Παναγόπουλος δεν ήταν ο μοναδικός της εραστής αφού διατηρούσε παλιότερα δεσμό και με άλλο άτομο από την περιοχή των Κρουνών. Ακόμα όπως η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς με τον δράστη διατηρούσε δεσμό , ενώ σε άλλους εραστές της έδινε προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις της ορέξεις.



Επίσης όπως είπε ο Τάσος Τσατάς, δικηγόρος του 41χρονου, ο πελάτης του ήταν ένα “όργανο” για να επιτύχει το σκοπό της η γυναίκα. 

“Υπήρχε προεργασία. Η παπαδια είχε αρχίσει να αναζητά τον υποψήφιο δολοφόνο του συζύγου της, για να τον βγάλει απ’ τη μέση, όπως έλεγε η ίδια, πολύ νωρίτερα και πολύ πριν γνωρίσει τον πελάτη μου… Αυτό προκύπτει από την κατάθεση μάρτυρα που λέει ότι ‘εγώ γνώρισα στον φυσικό αυτουργό την παπαδιά με την οποία νωρίτερα είχα εγώ ερωτικές σχέσεις’… ” 

Για τη σχέση της παπαδιάς με τον πελάτη του λέει:
“Ο σκοπός της δεν ήταν ερωτικός. Χρησιμοποιώντας τον ερωτισμό που ενέπνεε στους διαδοχικούς ερωτικούς συντρόφου της. Ήθελε να βρει τον άνθρωπο εκείνο για να πετύχει το σκοπό της…
Ο σκοπός για μένα ήταν οικονομικός. Ο παπάς είχε μεγάλη ακίνητη περιουσία και αποσκοπούσε σε αυτό. Εγώ πιστεύω ότι τελικά, ήταν να ξεφορτωθεί τον άντρα της αλλά να απολαύσει τα αγαθά της περιουσίας”.
πηγη: http://karapetas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου