Θα σου φυτέψω μια σφαίρα στο κεφάλι» – Οι απειλές υποψήφιας βουλευτή στη σύζυγο του εραστή της!








«ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΤΕΨΩ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ» – ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ!


Διάταγμα περιοριστικών μέτρων εναντίον υποψήφιας βουλευτού, εξέδωσε το Επαρχιακό Διακαστήριο Λευκωσίας, με ενδιάμεση απόφαση.

Σοβαρές καταγγελίες εις βάρος της υποψήφιας βουλευτή του ΕΛΑΜ, Μαρίας Καλογέρη, εξαπέλυσε ζεύγος, για απειλές εναντίον τους και συγκεκριμένα κατά της συζύγου του καταγγέλλοντα, ο οποίος φέρεται να διατηρούσε σχέση με την υποψήφια βουλευτή.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» στο δικαστήριο ειπώθηκε ότι η παρενόχληση από την υποψήφια βουλευτή άρχισε μετά την διακοπή της ερωτικής σχέσης που είχε συνάψει με τον άντρα, ο οποίος έκανε την καταγγελία μαζί με τη σύζυγο του και πως η υποψήφια βουλευτής αρνούμενη να δεχθεί την κατάσταση απειλούσε μέσω sms την οικογένεια του παραπονούμενου και κυρίως τη σύζυγο του πρώην εραστή της.

Στο δικαστήριο κατατέθηκαν ως τεκμήρια τα sms τα οποία σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στη δίκη, έστειλε η υποψήφια βουλευτής στην σύζυγο του πρώην εραστή της και τα οποία το δικαστήριο θεώρησε απειλητικά και υβριστικά.

Κατατέθηκαν επίσης και sms τα οποία είχαν σταλεί και από καρτοκινητό με άγνωστο ιδιοκτήτη. Η υποψήφια βουλευτής αρνείται ότι τα έστειλε η ίδια και σε επικοινωνία της με την εφημερίδα δήλωσε τα εξής: «Το δημοσίευμα αυτό παρουσιάζει την μία πλευρά των γεγονότων. Η ίδια υποστηρίζει ότι οι ενάγοντες ήδη διώκονται ποινικά για τα αδικήματα της συνωμοσίας και της ψευδορκίας»

Δείτε τα μηνύματα:


newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου